son haberler

ÜNDEF Yönetiminden, Vali Balkanlıoğlu’na Ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 29 Nisan 2015 okunma

ÜNDEF Yönetiminden, Vali Balkanlıoğlu’na Ziyaret
Gündem
0

İstanbul’da faaliyet gösteren Ünye ile birlikte çevre ilçe, belde ve köy derneklerinin bir araya gelerek kurduğu Ünye Dernekler Federasyonu (ÜNDEF) Genel Başkanı Halit Cınbırtoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

İstanbul’da yaşayan Ünyelileri bir araya getirmek amacıyla her yıl geleneksel olarak İstanbul Kemerburgaz’da ‘Ünyeliler Pikniği’ düzenlediklerini belirten ÜNDEF Genel Başkanı Halit Cınbırtoğlu, “ÜNDEF olarak, her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl Mayıs ayının 31’inde İstanbul Kemerburgaz’da düzenlediğimiz Ünyeliler Pikniği’ne sayın valimizi davet etmek amacıyla ziyarette bulunduk. Bizlerden hiçbir zaman ilgisini, alakasını esirgemeyen sayın valimize çok teşekkür ediyoruz. Kendilerini İstanbul’daki piknik etkinliğimize davet ediyoruz” dedi.

ÜNDEF Genel Başkanı ve yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Ünye ve çevre ilçeler dernekler federasyonu yetkilileri bizi ziyaret ettiler. Bu arkadaşlarımız Ordu’nun en fazla göç verdiği İstanbul ilinde ikamet edip, orada geçimlerini temin ediyorlar. Ancak Ünyeli olduklarından hemşerilerine sahip çıkıp memleketleriyle irtibatları devam etsin diye çaba içerisindeler. Bu nedenle çeşitli etkinlikler düzenliyorlar. İstanbul’da da piknik düzenlemişler. Çok büyük katılım var. Bu katılım sadece Ünye’den değil çevre ilçelerden de var. Kısmet olursa katılabileceğimiz bir faaliyet. Ancak seçimler çok yakın olduğu için bizim gitmemiz biraz zor gözüküyor. Arkadaşlarımıza kutluyoruz. Normal iş ve güçlerinden arta kalan zamanlarından bir bölümü sosyal ve güzel hizmetlerde kullanıyorlar. Hemşirelerine sahip çıkıyorlar, birbirlerinden haberdar olmayı temin ediyorlar. Bir faaliyet içerisindeler. Kazanç getirici bir yönü olmamasına rağmen sırf Allah rızası için memleket sevgisinden dolayı yapıyorlar. Bu anlamdan tebrik ediyorum. Diğer bölgelerimize ve diğer derneklerimize de örnek olmasını temeli ediyorum. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.