son haberler

ÜNDEF’ten Ankara Çıkarması!

Yayınlanma Tarihi: 25 Şubat 2020 okunma

ÜNDEF’ten Ankara Çıkarması!
Gündem
0

Ünye Dernekler Federasyonu 29 Şubat’ta yapacağı 10. Yıl Gecesi’ne Ankara’daki Ordulu siyasileri de davet etti.

Kısa bir süre önce yapılan genel kurulla ÜNDEF Genel Başkanlığı görevine seçilen Ali Kemal Göyünç, oluşturduğu yönetimle çalışmalarına hızlı başladı. Başkan Göyünç ve ekibi 29 Şubat’ta İstanbul’da düzenlenecek gecenin hazırlıklarını tamamladı. Son olarak Ankara’da bulunan Ordulu siyasetçileri ziyaret eden Başkan Göyünç Büyük Ünyeliler Gecesi’ne davet etti.

ÜNDEF Genel Başkanı Ali Kemal Göyünç ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat, Ak Parti Ordu Milletvekilleri Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı ve Metin Gündoğdu ile Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma ve MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’u ziyaret ederek geceye davet etti.

Büyük Ünyeliler Buluşması 29 Şubat 2020 Cumartesi akşamı saat 19.00’da İstanbul Eyüp Sultan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.