son haberler

Ünlü Oyuncudan Kültür Merkezi Sitemi

Yayınlanma Tarihi: 6 Kasım 2018 okunma

Ünlü Oyuncudan Kültür Merkezi Sitemi
Gündem
0

Ünlü Oyuncu Erdal Beşikçioğlu memleketi Ünye’de Kültür merkezinin eksikliğini hissettiğini belirterek yetkililere sitem etti.

Birçok film ve dizide başrol oynayan ve son olarak uzun soluklu dizi Behzat Ç. filminde Behzat Ç. karakterini canlandıran tiyatro oyuncusu Erdal Beşikçioğlu Samsun’da sahnelediği tiyatronun ardından karayoluyla Trabzon’a gitti. Güzergahta bulunan memleketi Ünye’de kısa bir mola veren Beşiklioğlu yeni projeleri ve Ünye üzerine bir açıklama yaptı. Beşikçioğlu “Ocak ayında İkinci Dünya Savaşı’nın bitmesine sebep olan Türk bir ajanın hikayesini anlattığımız sinema filmi vizyona girecek. Büyük prodüksiyonlu bir iş oldu. Müslüm Filmi’nin yapımcısı Mustafa Uslu Çiçero filmin yapımcılığını üstlendi” dedi.

Ünye’de Kültür merkezinin olmamasının Ünye adına üzücü olduğunu dile getiren Sanatçı Erdal Beşikçioğlu, “Ünye’de büyük bir salon ya da kültür merkezi yapılmış olsaydı biz gelir oyunlarımızı da burada sahnelerdik. Keşke 500 kişilik tiyatro salonumuz olsa da ben her hafta gelir oyunlar sergilerdim. Buradan güzel güzel oyuncular, sanatçılar çıkarabilsek. Eskiden öyleydi burası. Çocukluğumda 3-4 sinema vardı. Her dönemde en önemli prodüksiyonları burada seyrederdik. Benim için Ünye’ye gelmek sinemaya gelmektir. 126 bin nüfuslu Ünye’nin de böyle bir kültür merkezine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. AVM’lerimizi yapmışız, koca koca binaları yapmışız ama o binalarda insanları yanlızlığa terk etmişiz” dedi.

Sanatçı Erdal Beşikçioğlu Ünye sahilinde sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.