son haberler

Ünye 1957 Spor’un Yeni Başkanı Durak!

Yayınlanma Tarihi: 23 Ekim 2020 okunma

Ünye 1957 Spor’un Yeni Başkanı Durak!
Gündem
0

Ünye 1957 Spor olağan kongresinde başkanlığa aday olan işadamı Mehmet Ali Durak 25 kişilik ekibiyle göreve seçildi.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Ünye 1957 Spor’da yönetim değişti. Mevcut Başkan Ahmet Yıldıran yeniden aday olmazken kongrede seçime çoğunluğu gençlerden oluşan İşadamı Mehmet Ali Durak’ın tek listesi ile gidildi.

Ünye’yi Yönetenler Kongrede!

Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen kongreye Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, İYİ Parti Ünye İlçe Başkan Yardımcısı Berkay Torunoğlu da katıldı.

“Sıfır Borçla Teslim Ediyoruz”

Göreve gelirken tek amaçlarının takımı ligde tutmak olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Ahmet Yıldıran, “bugün bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve siyasi parti temsilcilerimize buraya gelerek bize destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Biz göreve geldiğimizde mülki amirlerimiz bize sahip çıkıp destek verdiler. 4 puanla aldığımız takımımızı 19 puanla ligde bırakmış olduk. Ogün Ünyespor düşer diyenler bir kez daha Ünyespor’un en kötü zamanında bile sahipsiz kalmadığını ve Ünye halkının bu takımı yalnız bırakmadığını gördüler. Ben yeni yönetimi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Başkandan İlk Mesaj!

Ünye 1957 Spor Başkanlığına seçilen İşadamı Mehmet Ali Durak ise “Ünyeli gençler olarak Ünye’nin gençliğine ve geleceğine sahip çıkmak adına bu taşın altına elimizi koyuyoruz. Bu yol uzun ve meşakatli. Biz bu yolda gençlerimizle birlikte gençlerimizi kazanarak onları doğru yönlendirerek doğru hedeflere amatör ruhumuzla profesyonel bir kulüp yönetimi yapmak istiyoruz” dedi.

Yeni Başkandan 1957 Ünyespor Önerisi 

Ünye 1957 Spor Başkanı Mehmet Ali Durak takımın ismi ile ilgili değişiklik yapılması gerektiğini belirterek “kulüp ismimiz Ünye 1957 Spor. Ünye ile spor arasında 1957 var. Camianın önde gelenleriyle yaptığımız istişare sonucunda kulübümüzün ismini 1957 Ünyespor olarak daha güzel olacağını ve Ünye ile sporun yeniden bütünlük kazanacağını düşünmekteyiz” dedi.

Başkan Durak konuşmasında ayrıca, “yönetimde olan arkadaşlarımız buraya gelirken ailelerimizin, şirketlerimizin ya da dışarıdan güç olarak değil, Ünyeli’den, Ünyelilerden, büyün taraftarlardan tüm şehrin bu kulübe sahip çıkması gerektiğinden yola çıktık” dedi.

Kongrede konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye 1957 Spor’un sıkıntılı sürecinde Kaymakamımızla birlikte mücadele ettik. Terkedilmiş demeyelim ama borçları nedeniyle kenara bırakılmış bir halde iken Kaymakamımızla birlikte çaba içerisine girdik. Gelinen bu süreçte ise Ünye 1957 Spor’da böyle bir genç ekibin oluşmasından ziyadesiyle memnun oldum. Yeni yönetime başarılar diliyorum. Ünye 1957 Spor’un hemşerilerimiz ne kadar yanındaysa yerel yönetim olarak o kadar yanındayız” dedi.

Ünyespor’a Tesis Kazandırılıyor

Ünye 1957 Spor’a yeni bir kulüp tesisi kazandırmak için proje hazırladıkları müjdesini veren Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, “Ünye gibi bir ilçemizde bugüne kadar faaliyetleri yürütülen Ünye 1957 spor tesislerinin yeterli olmadığını, Ünye 1957 Spor’a yakışmadığını görüyoruz. Valiliğimiz, Kaymakamlığımız, belediyemiz olarak bir araya geldik bu noktada ne yapabiliriz, dedik. Sayın Bakan Yardımcımız Yavuz Selim Kıran beyin de destekleri ile 11 Kasım tarihi itibariyle ihalesi gerçekleştirilecek, 1957 Spor ve amatör kulüplerin bundan sonraki faaliyetlerini yürüteceği güzel bir tesis yapılacak. Bu tesis bittiğinde diğer tesislerimizde çimlendirme ve yenilenme çalışmaları yapacağız” dedi.

Ünye 1957 Spor Kulübü yeni başkanı Mehmet Ali Durak’ı tebrik eden Kaymakam Güney sözlerini şöyle sürdürdü, “Görev yaptığım süre içinde göreve gelen tüm yönetimlerin elini taşın altına koyduğunu, fedakarlık yaptıklarını ve üzerine düşen görevi hakkı ile yerine getirdiklerini şahsi değil Ünye 1957 Spor’u öncelediklerini gördüm. Bu anlamda tüm yönetimleri, Ünye 1957 Spor Kulübü Başkanlarını tebrik ediyorum.”

Ardından açık usul ile yapılan seçimde Mehmet Ali Durak Başkanlığında yeni yönetimi oluşturuldu.

Mehmet Ali Durak Başkanlığı’nda oluşan yönetim şu isimlerden oluşuyor, “ Samet Tecer, Ethem Rasim Uysal, Yiğit Küçükoğlu, Mert Atik, Erşan Hamarat, Sinan Çiloğlu, Alperen Arpacıoğlu, Ferhat Tura, Doğan Yağcı, Anıl Tahmazoğlu, İbrahim Mutlu, Nejat Şimşek, Yusuf Ürütürk, Mert Gerçeker, Gürhan Çakıroğlu, Atilla Durak, Murat Cem Bozkurt, Mustafa Duman, Ömer Kahraman, Muhsin Şimşek, Burak Köse, Murat Yalçıntaş, Furkan Tüzen, Murathan Şen.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.