son haberler

Ünye Akkuş Yolu Bakanlık’ta Görüşüldü

Yayınlanma Tarihi: 14 Ocak 2020 okunma

Ünye Akkuş Yolu Bakanlık’ta Görüşüldü
Gündem
0

Ak Parti Ordu Milletvekilleri Şener Yediyıldız ve Ergün Taşçı ile Tokat Milletvekilleri Ünye, Akkuş ve Tokat için büyük öneme sahip Ünye Akkuş Niksar yolunu Ulaştırma Bakanı Cahit Turan ile görüştü.

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan yaptığı paylaşımla bölge için büyük öneme sahip İç Anadolu bağlantı yolunun standarda getirilmesinin görüşüldüğü açıkladı

Başkan Argan, ₺İlçemiz ile bölgemizin önemli meselelerinden biri olan ve vatandaşlarımız tarafından yapılması beklenilen Ünye, Akkuş, Niksar yolumuzun karayolları standartlarına getirilmesi ile ilgili olarak planlanan görüşme bugün gerçekleştirildi. Konunun önemine binaen Ulaştırma Bakanımız Sayın Cahit Turan ile değerlendirmelerde bulunan AK Parti Ordu Milletvekillerimiz Sayın Şenel Yediyıldız ve Sayın Ergün Taşcı’ya, Grup Başkanvekilimiz Sayın Özlem Zengin’e, Tokat Milletvekillerimiz Sayın Yusuf Beyazıt ve Sayın Mustafa Arslan ile emeği geçen herkese Ünyeliler adına şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise görüşmenin önemine dikkat çekerek Ünye, Akkuş, Niksar halkı adına velilere teşekkür etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.