son haberler

Ünye Anadolu Lisesi’nden Anma Programı

Yayınlanma Tarihi: 10 Kasım 2019 okunma

Ünye Anadolu Lisesi’nden Anma Programı
Gündem
0

Ünye Anadolu Lisesi öğrencileri Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 81. Yılında anma programı düzenledi. Adnan Mendere Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen programda “Atatürk’ün Bir Saati Vardı” konulu gösteri gerçekleştirildi.

Programa Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Garnizon Komutanı Binbaşı Bünyamin Dönmez, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile protokol üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşan Ünye Anadolu Lisesi Müdürü Osman Mehel, Kurtuluş Savaşı’nın hemen ardından İngiliz Başbakanının “Yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki O büyük dahi yüzyılımızda Türk Milletine nasip oldu” sözlerini hatırlatarak “çünkü O Yüce Türk Milleti ile birlikte yedi düveli dize getirmeyi başarmış, hasta adamın aslında demir leblebi olduğunu tüm dünyaya gösteren Mustafa Kemal’dir” dedi.

Müdür Mehel’in konuşmasının ardından öğrencilerin hazırladığı gösteri sunuldu. Büyük beğeni ile izlenen gösteri katılanlardan tam not alırken programda çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni de düzenlendi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.