son haberler

Ünye Bayraklarla Donatıldı

Yayınlanma Tarihi: 17 Mart 2018 okunma

Ünye Bayraklarla Donatıldı
Gündem
0

Ünye Belediyesi, Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı ve Ünye Kent Konseyinin organizasyonuyla gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde Ünye’de işyerlerine bayraklar asıldı.

Gerçekleştirilen organizasyona Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Kent Konseyi Başkanı Musa Özgür Kıroğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ünye Hükümet Caddesinden başlayan etkinlik çerçevesinde kent merkezinde bulunan işyerlerine bayraklar asıldı.

KIRAOĞLU, “ÜNYE KAYBOLMUŞ BİR GELENEĞİNE YENİDEN KAVUŞTU”

Etkinlik dolaysıyla bir açıklama yapan Ünye Kent Konseyi Başkanı Musa Özgür Kıroğlu, “Bizim gençlik yıllarımıza Ünye’mizdeki işyerlerinin dışında monte edilmiş bayrak yuvaları vardı. Zamanla kaybolan bu değerimizin Ünye Belediyesince yeniden hayata geçirilmesinden son derece memnunuz. Bu anlamda Ünye Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Çamyar’a teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN TAVLI, “BİRLİK ve BERABERLİĞİN ÖNEMLİ OLDUĞU GÜNLERDEN GEÇİYORUZ”

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı ise işyerinin dışına monte edilen bayrak tabyaları fikri nedeniyle Ünye Belediyesine ve Ünye Kent Konseyine teşekkür etti. Başkan Tavlı, “Böylesine birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu bir dönemde bir bayrak altında toplanmaya vesile olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN ÇAMYAR, “HİÇ BİR GÜÇ, AL BAYRAĞIMIZI GÖNDERDEN İNDİREMEYECEK”

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise Bayrak ve milli, manevi değerler konu olunca Türk Milletinin ayrı bir ruh haline büründüğünü söyledi. Başkan Çamyar, “Biz, vatanımız, bayrağımız ve ezanımız için canımızı ortaya koyan bir milletiz. Bunun en yakın örnekleri, Afrin, El-Bab ve 15 Temmuz’dur. Daha geriye gittiğimizde de başta Kurtuluş savaşı olmak üzere, Çanakkale zaferidir. Çanakkale zaferi yıldönümü vesilesi ile Ünye’de tek tip bir görüntünün ortaya çıkması için böyle bir organizasyona imza attık. Geçtiğimiz Salı günü defnettiğimiz Afrin şehidimiz Taner Kart evladımızın da ruhunu bu şekilde şad etmiş olduk. Evladımızdan önce şahadete yürümüş olan 25 tane Ünyeli şehidimiz var. Her birini ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Hiçbir güç al bayrağımızı gönderden indiremeyecektir” dedi.

Etkinlik daha sonra Ünye Cumhuriyet meydanında toplu resim verilmesi ile son buldu.

Ünye’de Çanakkale zaferi dolayısıyla 18 Mart Pazar günü sabah namazı sonrasında dualar edilecek. Gün içinde ise yine Cumhuriyet Meydanında tören düzenlenecek.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.