son haberler

Ünye Canik Veteriner Kliniği Yeni Yerinde Hizmete Açıldı

Yayınlanma Tarihi: 28 Kasım 2019 okunma

Ünye Canik Veteriner Kliniği Yeni Yerinde Hizmete Açıldı
Gündem
0

Meslek yaşamında çeyrek asrı geride bırakan Veteriner Hekimler Ali Güngör “Canik Veteriner Kliniği” ticaret unvanlı yeni işyerini Ünye merkez Liseler Mahallesi, Hükümet caddesi No:107 Ünye adresinde 27 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 14.00’de İçişleri eski bakanı,Saadet Partisi genel İdare Kurulu üyesi İdris Naim Şahin,Samsun-Sinop Veteriner Hekimleri ,Odası başkanı Habip Muruz,Ordu Veteriner Hekimleri Odası başkanı Taner Canbulat,Samsun-Tekkeköy belediyesi özel kalem müdürü veteriner hekim Mahmut Karaman tarafından eski vaiz Ünyeli İlahiyatçı Fahri Şahin’in yaptığı hayır dua eşliğinde hizmete açıldı.

“60 M2 Olan Eski Yerimizden 260 M2 Olan Yeni Kliniğimize Geldik”
Toplamda 260 M2’lik bir alanda insan dostu tüm canlıların teşhis,tedavi ve cerrahi müdahalesinin son teknoloji araç ve gereçleriyle hizmet verecek Ünye Canik Veteriner Kliniği kurucu ve işletmecisi 25 yıllık Veteriner Hekim Ali Güngör “son 25 yıldır Ünye’de hizmet vermeye devam ediyorduk. Kliniğimiz daha önce Liseler mahallesi Veteriner Sokakta idi. Ancak artan talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda kliniğimizi daha geniş bir yere taşıma ihtiyacı ortaya çıktı. Yeni nesil vicdanlı hayvan dostlarının sayısı eski yıllara oranla daha çok arttı. 60 M2 olan eski yerimizden 260 M2 olan yeni kliniğimize geldik. Burası 2 muayene odası, bir ameliyat odası ve ameliyathane, pansiyon, kuaför ve banyo odalarından 25 yıl önce olduğu gibi bugünde Ünye ve çevre ilçelerdeki insan dostu tüm canlılara hizmet etmeye devam edeceğiz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum ” dedi.

“İnsan Dışı Canlılara Sağlık Hizmeti Sunan Veterinerlik Çok Önemli Bir Yere Sahiptir”

Ankara’dan gelerek açılışa katılan İçişleri Eski Bakanı İdris Naim Şahin yaptığı konuşmada” “Bugün çok değerli bir kardeşimiz olan veteriner hekim Ali Güngör’ün yönettiği kliniğin yeni yerinin açılışını yapmak üzere bir aradayız.  Çok anlamlı bir mesleğin icra mekanı olarak açılışını yapmak bizleri çok memnun etti. İnsan dışı canlılara sağlık hizmeti sunan bir meslek dalı olan veterinerlik çok önemli bir yere sahiptir ve çok değerlidir. Buradaki veterinerlerimiz bizlerin dostları olan hayvanlarımıza fedakarca hizmet etmektedirler. Onlar zaman, mekan, hasta ayrımı yapmadan hizmet eden çok değerli insanlardır. Ali Güngör Bey’in bugüne kadar elini uzattığı bir çok hayvan dostlarımız olmuştur. Ben Ali Bey’in şahsında bütün veteriner hekimlerimizi ve bütün hayvan sağlık tekniker ve memurlarımızı yaptıkları kutsal hizmetten dolayı saygıyla anıp teşekkür ediyorum.  Burası şehrimiz için çok önemli bir yerdir ve buranın açılışını yapmaktan son derece mutluyuz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

“Ben Çok Mutlu ve Gururluyum”

Ordu Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Taner Canbulat “Bugün bizler ve mesleğimiz için çok onur duyduğumuz ve mutlu olduğumuz bir gündür. Sevgili kardeşimiz 25 yıldır bu mesleğe gönül veren Ali Güngör, bu meslek adına yapılması gereken her şey ile birlikte yeni yerini de hizmete sunmuştur.  Ben çok mutlu ve gururluyum. Ünye’miz geçtiğimiz günlerde çok kötü gündeme geldi. Barınaktaki olaylar Ünye’mizi yanlış bir şekilde tanınmasına sebep oldu. Umarım Ali Bey’in açmış olduğu bu iş yeri kötü anıları silecektir. Umuyorum yetkililer gerekli dersleri çıkartmışlardır. Bu işi bilen insanlarla istişare içinde olurlarsa daha iyi hizmetler gelecektir. Ben bu yeni kliniğin herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum ” dedi.

“Veteriner Hekimler Olmadan Tüketici Hiçbir Hayvansal Gıdayı Güvenli Bir Şekilde Tüketemez”

Samsun-Sinop Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Habip Muruz “Samsun-Sinop Veteriner Hekimleri Odası yönetim kurulu ve üyeleri adına hepinize saygılar sunuyorum. Veteriner hekimlik mesleği hayvan refahı, kamu sağlığı, gıda güveliği açısından çok önemli bir meslektir. Veteriner hekimler olmadan tüketici hiçbir hayvansal gıdayı güvenli bir şekilde tüketemez. Sokak hayvanlarıyla ilgili sorunlar ülkemizde bir sorun olarak görülüyor. Ancak çeşitli Avrupa ülkelerinde karşılaştığımız manzaralara göre iyi durumdayız. Ama bu arzu ettiğimiz seviyelerde değildir. Umarım bu klinikler iyi seviyelere gelmemize vesile olur” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.