son haberler

Ünye El Ele Derneği’nde Görev Değişimi!

Yayınlanma Tarihi: 12 Eylül 2019 okunma

Ünye El Ele Derneği’nde Görev Değişimi!
Gündem
0

Ünye El Ele Derneği Başkanı Adem Atik’in Ordu Büyükşehir Belediye Başkanvekilliği görevi nedeniyle dernek geçtiğimiz günlerde yaptığı genel kurulda yeni başkanını belirlemişti. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Adem Atik’in de katıldığı basın toplantısında Fatih Uygun görevi devraldı.

Derneğin Eski Başkanı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanvekili Adem Atik yaptığı konuşmada, “Elele Derneği kurulduğu günden bu güne yaptığı çalışmalarla topluma güzel örnek olmuştur. Özellikle bağımlılıkla mücadele konusunda, aşevinde, sportif faaliyetlerde ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım konusunda derneğimiz her zaman örnek bir dernek olmuştur. Şuan ki görevimiz gereği görevimizi başka bir arkadaşımıza bu görevi bayrağı teslim ettik. Biz buraya kadar getirdik. Bundan sonra daha da ileri gitmesi için yine bu arkadaşımızın ve derneğin yanında olacağız” ifadelerine yer verdi.

Ünye Elele Derneği Başkanı Fatih Uygun, derneğin faaliyetlerinin basında daha çok yer bulmasını arzu ettiklerini ve derneği daha iyi seviyelere ulaştırmak için çalışacaklarını söyledi.

Başkan Fatih Uygun, “Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda hep Allah rızasını gözettik. Amacımız gayemiz hep bu oldu. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam edeceğiz İnşallah. Sadece birkaç kişinin çalışması ile de bu olmaz. Bu çalışmalarımıza basına büyük görevler düşüyor. Basınımız olmadan biz de eksik kalırız, mücadelemizde tam olarak istediğimiz seviyelere gelemeyiz. Bu anlamda bize bugüne kadar destek verdiniz ama özellikle sosyal medyada ve basılı gazetelerde daha çok yer bulmak istiyoruz.” dedi.

Elele Derneği’nin ciddi maliyetleri olduğunu dile getiren Uygun, “Derneğimizin ciddi maliyetleri var. Biz bugün gelinen süreçte 400 kişiye yemek veriyoruz her gün ama Ünye’deki ihtiyaç sahipleri sadece 400 kişi değil belki 4000 bin kişi. Amacımız daha çok insana el uzatabilmek. Bunun dünya genelinde çok güzel örnekleri var. Biz de ilerleye ilerleye bu seviyelere belki bölgesel yada ülke seviyesine gelmek isteriz. Amacımız budur. Bu konuda duyarlı vatandaşlarımızın da desteğine ihtiyacımız var.” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.