son haberler

Ünye Fatsa Ordu Medyası Güç Birliği Projesi’nde Kapanış Etkinliği

Yayınlanma Tarihi: 27 Aralık 2019 okunma

Ünye Fatsa Ordu Medyası Güç Birliği Projesi’nde Kapanış Etkinliği
Gündem
0

2019 yılının Ocak ayında başlayan ve 1 yıl süren Ünye Fatsa Ordu Medyası Güç Birliği projesinin kapanış etkinliği gerçekleşti.

ODÜ Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İ.İ.B.F) Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, Ünye İ.İ.B.F. Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Saadet Partisi Ünye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi M. Sıddık Öz, İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Osman Karagöz, CHP Eski İlçe Başkanı Ali Yalçın, TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel, Ünye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Coşkun, Ordu İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Bahtiyar Kahveci, Av. Fadile Uyan, Liderlik Başarı ve Motivasyon Koçu Yaşar Ateşsoy ile üniversite öğrencileri katıldı.

“Projemiz Kapsamında Bir Federasyon Kurduk”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan TİMEF Genel Başkanı ve Proje Koordinatörü Şakir Gürel, “Ünye Fatsa Ordu Medyası Güç Birliği Projemizin kapanış programı için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Ünye Ordu İletişim Derneği’nin AB’den hibe alarak gerçekleştirdiği projemizde bir yıllık sürede çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Ünye, Fatsa ve Ordu’da toplantılar yaptık. Projemiz kapsamında bir federasyon kurduk. Ayrıca medya ve gazeteci derneği olmayan Fatsa’da bu yönde çalışma yaptık. Burada ise projemizin kapanış programını gerçekleştiriyoruz. Katılımınız için teşekkür ediyorum” dedi.

“Projenin Amacına Ulaştığını Görüyoruz”

Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin ise yaptığı konuşmada, “Ünye Fatsa Ordu Medyası Güç Birliği projesinin amacına ulaştığını yaptığı organizasyonlarla görmekteyiz. Bu nedenle projenin hayata geçmesine katkı sunanlara teşekkür ediyorum” dedi.

“AB Projelerini Önemsiyoruz”

Ordu Üniversitesi Ünye İ.İ.B.F. Dekanı Prof. Dr. Gürol Özcüre ise yaptığı konuşmada, “AB projeleri konusunda da atılım yapmamız gerekiyor. Bu projelerden yararlanmak istiyoruz.  Yoğun akademik dersler arasında bu gibi projeleri yazıp geliştirme ve uygulamak tecrübe istiyor. Bu nedenle özellikle Üniversite öğrencilerimizin erasmus kapsamında yurt dışında faaliyetlere katılması konusunda bundan sonra da AB projelerine önem vereceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Programda projenin Hukuk Uzmanı Av. Fadile Uyan bilgilendirme konuşması yaparken siyasi parti başkanları ve temsilcileri de birer konuşma yaptılar.

Programın devamında Liderlik Başarı ve Motivasyon Koçu Yaşar Ateşsoy’un Etkili iletişim, beden dili ve ikna teknikleri konulu konferansı yer aldı.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.