son haberler

Ünye Haber 17 Yaşında!

Yayınlanma Tarihi: 30 Ekim 2019 okunma

Ünye Haber 17 Yaşında!
Gündem
0

Doğru, hızlı ve tarafsız yayıncılığı ilke edinen Ünye Haber Gazetesi 17 yaşında.

30 Ekim 2003 tarihinde yayın hayatına başlayan Ünye Haber Gazetesi 16 yıllık yayın hayatında günün zorlu şartlarına rağmen günlük, haftalık ve aylık olarak okuyucularıyla buluşuyor. Son dönemde İnternet Haberciliğinde de Ünye’de öncü kuruluş olan Ünye Haber Gazetesi’nin sosyal medya hesapları Ünye’nin en çok takip edilen haber sayfası oldu.

Gazeteciliğin dijital gazeteciliğe dönüştüğü günümüzde Ünye Haber Gazetesi bir yandan nostaljiyi yaşatırken diğer taraftan teknolojik yenilikleri takip ederek her platformda okuyucusuna ulaşıyor.

Ünye Haber Gazetesi, www.unyetv.net internet sayfasıyla dijital platformlarda günlük haberleri an be an okuyucusuna aktarırken Ünye’de öne çıkan gelişmeleri de yayımladığı gazete ile tarihe not düşülmesi bakımından arşivliyor.

17 Yılda 2468 Sayı

İlk çıktığı 30 Ekim 2003’ten bu yana günün getirdiği tüm ekonomik şartlara rağmen yayınını sürdüren Ünye Haber Gazetesi, 17. yılında 2468 sayıya ulaştı. Ünye Tarihi’ne ışık tutan, güncel konuları yorumlayan ve kültür-sanat köşeleriyle bilgilendiren Köşe Yazalarımızla dün olduğu gibi bugün de gücümüzü koruyoruz.

Siz değerli okuyucularımıza ve takipçilerimize teşekkürler

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.