son haberler

Ünye Kamuoyundan, Şenol Hocaya Destek

Yayınlanma Tarihi: 29 Şubat 2016 okunma

Ünye Kamuoyundan, Şenol Hocaya Destek
Gündem
7

Geçtiğimiz gün hakeme şişe fırlatarak Türkiye gündemini meşgul eden olaya ilişkin milli antrenörümüz Şenol Yerlikaya sosyal medya üzerinden özür mesajı yayınlarken, Ünye kamuoyu ise hocayı sahiplendi.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü yaşanan talihsiz olaya ilişkin kamuoyuna yansıyan haberler sonrası sosyal medya üzerinden özür mesajı yayınlayan Milli Antrenör Şenol Yerlikaya; “Bir eğitimci olarak çocuklarımın yanında yapmış olduğum davranıştan dolayı pişmanım. Rakip takım teknik heyetinden, oyunculardan, hakem arkadaşımdan ve kamuoyundan özür diliyorum” dedi.

Ünye Kamuoyundan, Şenol Hocaya Destek 2Şenol Yerlikaya’nın bu davranışından sonra ise Ünyeliler hocayı sahiplenerek gerek haber altlarında ki yorumlarda, gerek sosyal medyadan Şenol Yerlikaya’ya destek mesajları atarak yanında durdu.

Yapılan yorumlardan bazıları şu şekilde;

  • “YANINIZDAYIZ ŞENOL YETLİKAYA HOCAM… Benim çocuklarımın müsabakasında yaklaşık 7 sene önce Perşembe ilçesinde bölge birincilik maçında orta saha hakemi bayan hakem bizim lehimize yanlış fauller vererek Ünyeli sporcularımızın yükselmesini istemediler ama Şenol Yerlikaya hocam biz veliler ve oyuncularının yılmadık ve o sene Türkiye üçüncülüğü aldık…”
  • “Şu son zamanlarda yaşanan antrenörümüzle ilgili olaylara bende sessiz kalmak istemedim;
    Hani şu internette o videonun altına bilinçsizce yorum yazıyorsunuz ya inanın şaşıyorum!
    Bilmeyenler için hemen söyleyeyim bizim Şenol hocamız bizim için yeri geldiğinde abimiz yeri geldiğinde koçumuz yeri geldiğinde de bize akıl veren dert ortağımız olmuştur, beraber onlarca resmi müsabakalara çıktık yeri geldi adrenalinin doruklarında son dakikalarda hatta son saniyelerde maçlarımızı çevirdik yenildik ağladık ama savaşmayı bırakmadık sonucunda galibiyet oldu krallar gibi eğlendik ama sonunda hep beraberdik eğer biz hala o maçlara çıkabiliyorsak bilin ki arkamızda sonuna kadar bizi destekleyen her hareketimizde emeği olan antrenörümüz Şenol Abi’miz var. Bir anlık sinirle yaptığı ufak hatayı çok büyük yerlere getiren lanet medyaya ‘da yazıklar olsun, şu adamı birazcık tanısanız inanın şu an kendinizden utanırdınız, hocam yalnız değilsin sonuna kadar ve her zaman senin arkandayız ve olmaya da devam edeceğiz, bu günleri de atlatırız elbet.”
  • Tüm basketbol camiasını derinden sarsan böyle müessif bir olayın başına gelmesinden dolayı çok Üzgünüz. Bu kadar saygılı, efendi, işini son derece seven ve milli takım asistan koçluğuna kadar yükselmiş, Ünye basketbolunda ekol olmuş, birçok oyuncu yetiştirmiş bir insanın bunu yapması inanılır gibi değil hala şaşkınlık içindeyiz. Hakemlerde bu dişlinin bir parçası, tabi ki olayı tasvip etmiyoruz. Ama bazı değerler kolay yetişmiyor. Bir Anlık bir öfke ile hata yapan bir insanı darağacına çıkarıp boynuna ip asmak ne kadar doğru? Bir insani KAZANMAK kaybetmekten daha zordur. Müeyyidesi tabi ki olmalı ama hepimizin tanıdığı ve sevdiği bu arkadaşımızı asla sahalardan koparmamalı…

7 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.