son haberler

Ünye Kızılay Dağıttı, Müge Anlı Paylaştı

Yayınlanma Tarihi: 8 Mayıs 2021 okunma

Ünye Kızılay Dağıttı, Müge Anlı Paylaştı
Gündem
0

Müge Anlı’nın Ordu’ya gönderdiği mobil aşevi ile Ünye’de iftar yemeği dağıtımı yapıldı.

Ünye’nin Burunucu Mahallesi’nde Hayırsever bir vatandaş tarafından 500 kişilik iftar yemeği Türk Kızılay Ünye Şubesi tarafından dağıtıldı. Sunucu Müge Anlı ve dostları tarafından Ordu’ya gönderilen ve Ramazan ayı boyunca çeşitli yerlerde iftar yemeği dağıtılan mobil araç dün akşam Ünye’deydi. Türk Kızılay Ünye Şubesi’nin organizasyonuna destek verdiği mobil aşevinde mahalleliye iftar yemeği dağıtıldı.

Organizasyonda Türk Kızılay Ordu İl Başkanı Birnur Fatma Enginyurt, Ünye Kızılay şube başkanı İsmet Küçükoğlu, Ünye Kızılay Kadın Kolları başkanı Zeynep Gürel, Ünye Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Hakan Küçük İle Kızılay üyeleri iftar yemeği dağıtımını yaptı.

Müge Anlı o anların fotoğrafını sosyal medya hesabından “Ordu-Ünye’de İftar Bereketi” cümlesiyle paylaştı.

“Paylaşmanın Mutluluğuna Aracılık Etmekten Dolayı Son Derece Gururluyuz”

Türk Kızılayı Ordu Şube Başkanı Binnur Fatma Enginyurt yaptığı açıklamada, “Ordu ilimize tahsis edilen mobil aşevimiz bugün güzel Ünye’mizde… Ünye Şubemize bağışlanan iftar yemeğini İyilik Ordusunun Ordu ve Ünye şubeleri olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşturduk. Bu hayra vesile olan değerli bağışçımıza, bu hayrın yerine ulaşmasında aracılık eden Ünye Şubemize, Kadın Kollarımıza ve genç gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Ramazan paylaştıkça güzel. Bizler paylaşmanın mutluluğuna aracılık etmekten dolayı son derece gururluyuz. Herkesi bu mutluluğu yaşamaya davet ediyoruz” dedi.

500 Kişilik Yemek Dağıtıldı

Türk Kızılayı Ünye Şube Başkanı İsmet Küçükoğlu ise “Bir bağışçımız 500 kişilik yemek bağışladı. Ordu İl Başkanımızla da konuştuk kendileri mobil aşevinde yemekleri hazırlayıp getirdi. Bu yemekleri Burunucu Mahallesi ile Çamurlu Mahallemizde ve Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Bu çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.