son haberler

Ünye, Müftü Başsan’a Veda Etti

Yayınlanma Tarihi: 16 Ekim 2018 okunma

Ünye, Müftü Başsan’a Veda Etti
Gündem
0

2015 yılında Ünye Müftülüğü’ne atanan ve 3,5 yıldır bu görevi yürüten Ünye Müftüsü Vedat Başsan Samsun İl Müftü Yardımcılığı görevine tayin olması nedeniyle düzenlenen programla uğurlandı.

Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen veda yemeğinde Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, İlçe Müftüleri, Kurum amirleri, sivil toplum kurulu temsilcileri ve din görevlileri, kuran kursu öğreticileri katıldı.

“Birlikte Güzel Çalıştık”

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “makamlar baki değil, önemli olan hoş sada bırakabilmek, eserler bırakabilmek, o zaman dilimini en iyi şekilde kullanabilmektir. Değer hocamız ile 3,5 yılda güzel çalışmalar yaptık. Başta Müftülük binasının yapılması noktasında çok ciddi emekleri ve gayretleri vardır. İnşallah onun bıraktığı yerden yeni müftümüz devam eder ve Ünye’ye bir hizmeti kazandırmış oluruz” dedi.

“Allah ondan razı olsun”

Ordu İl Müftü Yardımcısı Cemal Uzun “her şeyin bir başlangıcı olduğu gibi bir de sonu oluyor. Hocamız buradaki görevini tamamlayıp Samsun’a atandı. Vedat hocamızın Ünye’de yaptığı çalışmalar nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun” dedi.

Tayin Haberini Aksaray’da Öğredi

Tayin haberini Müftülük hizmet binasına destek için Aksaray’a yaptığı ziyaret sırasında aldığını ifade eden Ünye Müftüsü Vedat Başsan, “Aksaray’da telefon geldi ve tayinimin çıktığını söylediler. Tevafuktur ki Ünye’ye de Aksaray Müftü Yardımcımız geliyor. Ünye’de 3,5 yılda güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Yoğun tempoda çalıştık. Bu süre içerisinde kırdıklarım varsa helallik istiyorum. Benim de hakkım helal olsun. Bu arada ilk kez il düzeyince görev yapacağım için benim açımdan da bir başka heyecan taşıyor” dedi.

“Abi Kardeş Gibi Görev Yaptık”

Ünye Müftü Vekili Hasan Özkan, “Vedat hocam ile bir abi kardeş gibi görev yaptık. Samimiyetimle söylüyorum çok uzun zaman görev yapmak isterdim. Ünye’de müftülük binası, kreş binası ve 4-6 yaş çocuk kreşlerinin açılmasında büyük emek sarf etmiştir” dedi.

Konuşmaların ardından hediyeler takdim edilirken Müftü Başsan din görevlileri ve davetlilerle vedalaştı.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.