son haberler

Muhtar Adayından Çılgın Projeler!

Yayınlanma Tarihi: 11 Şubat 2019 okunma

Muhtar Adayından Çılgın Projeler!
Gündem
0

Ünye’nin Çınarlık Mahallesi Muhtar Adayı Musa Kaymak iddialı projeleriyle destek istiyor.

Ünye’nin en büyük ikinci mahallesi olan Çınarlık Mahallesi’nde muhtarlığa talip olan İşadamı Musa Kaymak imkanı olmayan öğrencilere burs, yaşlılara sıcak yemek hatta her yıl 5 kişiyi umreye götürmeyi bile vaat ediyor.

Toplu Sünnet Şöleni, Umre, Sağlık Ocağı

Çınarlık Mahallesi’nde doğup büyüyen işadamı Musa Kaymak 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde mahallesinin muhtarı olmak için yola çıktı. Mahalleli tarafından sevilen Kaymak muhtarlık maaşı ile yapacağı hizmetleri vatandaşlara anlatıyor. Kaymak, “yaklaşık 30 yıldır müteahhitlik yapıyorum. Ünye’nin en güzel mahallelerinden biri olan Çınarlık Mahallesi’nde yaşıyorum. Arkadaşlarım ve beni sevenlerin ısrarları üzerine adaylığımı açıkladım. İddialı projelerim var. Toplu sünnet şöleni, mahallemize sağlık ocağı, muhtaç öğrencilere burs imkanı ve yaşlılarımıza sıcak yemek hizmetinin yanı sıra her yıl 5 vatandaşımızı umreye götürmeyi planlıyoruz” dedi.

Muhtarlığı maaş kapısı olarak görmediğinin altını çizen Çınarlık Mahallesi Muhtar Adayı Musa Kaymak, “amacım muhtarlık maaşı almak değil, mahalleme hizmet etmektir. Bu yüzden alacağım maaşı kendim için değil, mahallem için harcayacağım” diye konuştu.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.