son haberler

Ünye Sahilinde Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Yayınlanma Tarihi: 24 Şubat 2021 okunma

Ünye Sahilinde Düzenleme Çalışmaları Sürüyor
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye’nin sahil şeridine yapılacak olan yaya ve bisiklet yolu projesinde çalışmalar sürüyor.

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında başlayan ve Temmuz ayında bitmesi planlanan Sahil Yaya ve Bisiklet yolu çalışmalarında Yüzüncü Yıl Mevkii’ne kadar eski beton kırılırken alt yapı çalışmalarına başlandı. Fevzi Çakmak Mahallesi’nden başlayan projenin uzunluğu yaklaşık 5 km. Alanı kapsıyor. Fevzi Çakmak Mahallesi’nden Tabakhane Deresi’ne kadar olan kısımda alt yapı çalışmaları ve betonlama çalışmaları tamamlandı. Aydınlatma direklerinin de montelendiği projede Atatürk Parkı Mevkii’nde de alt yapının ardından betonlama çalışmaları gerçekleştirildi.

Çalışmalar Yüzüncü Yıl’a Ulaştı

Alt yapı çalışmaları için eski betonun söküm çalışmaları Yalı’dan Yüzüncü Yıl Mevkii’ne kadar ulaştı. Yaya ve Bisiklet Yolu olarak kullanılacak güzergahda iş makineleri ve ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Otogar ve Çamlık girişi boyunca uzanan 4 bin 614 metre uzunluğundaki güzergahtaki çalışmaların Temmuz ayına kadar tamamlanması bekleniyor.  Projenin toplam maliyeti ise 7 milyon 261 bin TL.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.