son haberler

Ünye’de Bu Haftasonu Futbol Şöleni Var

Yayınlanma Tarihi: 27 Temmuz 2018 okunma

Ünye’de Bu Haftasonu Futbol Şöleni Var
Gündem
0

www.unyetv.net / ÖZEL HABER

Ünye’de Cumartesi günü muhteşem bir futbol şöleni gerçekleştirilecek.

Ünye’de yarım asra yakın süregelen ve Türkiye’de adından söz ettiren Kum Futbolu ya da Plaj Futbolu final yapıyor. Cumartesi günü gerçekleştirilecek yarı final ve final karşılaşmalarının yanı sıra muhteşem bir gösteri maçı da yapılacak.

Türk Milli Takımı Ünye’ye Geliyor

28 Temmuz 2018 Cumartesi günü Türk Milli Takımı ile Ünye Veteranlar Takımı gösteri maçı yapacak. Saat 20.45’te yapılacak bu maç plaj futbolunun oynandığı alanda yapılacak. Aynı gün saat 21.45’te Final maçı yapılacak. Final maçının ardından ise kupa töreni gerçekleştirilecek. Bu heyecan verici karşılaşma ise futbolseverler tarafından takip edilecek.

Ünye Veteranları’nda Efsane İsimler Yer Alıyor

Ünye’de gerçekleştirilecek gösteri maçında Veteranlar takımında efsane isimler yer alıyor. Avukat Arif Çelik’in kaptanlık yapacağı takım, Ömer Bozkurt, Kasap Ali, Orhan İhtiyaroğlu, Orhan Koca, Kayık Ayhan, İZO 8, Uzun Mehmet, Fahri Gülay, Vural, Uğur Şimşek ve Serdar Kocaoğlu gibi efsane isimlerden oluşacak.

Pazar Günü Şehir Stadında

Ünye’de heyecanın dorukta yaşanacağı futbol ziyafeti Pazar günü de devam edecek. Ünye İlçe Şehir Stadı’nda bu kez Ünye Şöhretler Karması Takımı ile Türkiye Veteran Milli Takım Karması karşı karşıya gelecek.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.