son haberler

Ünye’de 12 Okula Spor Malzemesi Dağıtıldı

Yayınlanma Tarihi: 2 Nisan 2021 okunma

Ünye’de 12 Okula Spor Malzemesi Dağıtıldı
Gündem
0

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Ünye’de 12 okula 29 kalemden oluşan çeşitli spor malzemeleri dağıtıldı.

Ünye Mehmet Refik Güven Anadolu Lisesi spor salonunda gerçekleştirilen malzeme teslim törenine Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanvekili Orhan Gürel, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Genç, kurum amirleri ile okul idarecileri katıldı.

Tokgöz “Gençlerimizin Gelişmesini Önemsiyoruz”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz yaptığı konuşmada, “Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Ünye ilçemizde 12 okulumuza malzeme dağıtımı gerçekleştirilecektir. Ayrıca spor salonu düzenleme çalışması devam eden 6 okulumuza Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından malzeme desteği sağlanmıştır. Bu malzemeleri okullarımıza dağıtımını gerçekleştireceğiz. Bizler yapılan bu çalışmaları önemsiyoruz. Spor sadece fiziksel aktivite değil, gençlerimizin gelişmesine, ders dışı zamanlarına müdahil olmamıza ve ayrıca zararlı alışkanlıklardan korunma noktasında çok büyük önem arz etmektedir. Bizler öğrencilerimiz okul hayatlarında en az bir branşta lisans alarak mezun olmalarını istiyoruz. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Genç “Ordu’da 33 Okulumuzda Spor Salonu Oluşturduk”

İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Genç yaptığı konuşmada, “ilimizde spor faaliyetleri olarak çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bunlardan en önemlisi 33 okulumuza okul mahalle spor salonu kazandırdık. İnşallah bugün de spor desteği ile gençlerimiz sportif anlamda başarılara imza atacaktır” diye konuştu.

Vargeloğlu “Eğitim İçin Ne Gerekiyorsa Buradayız”

Ordu’da eğitimde tüm kurumların uygum içinde çalıştığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu “Biz ilin bürokratları olarak vatandaşlarımız için eğitim için ne gerekiyorsa buradayız. Bizim her türlü çalışmamızda eksikliğini hissetmediğimiz daima var olan ve öncülük eden Gençlik Spor Müdürüme, İlçemizde her daim yanımızda olan Belediye Başkanımıza ve daima himayesini hissetiğimiz eğitim dostu Sayın kaymakamımıza teşekkür ederim” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından okullara spor malzemeleri teslim edildi. Kaymakam Güney ve programa katılanlar spor malzemeleri arasında bulunan basketbol topunu denemeyi de ihmal etmedi.

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.