son haberler

Ünye’de Farklı Konsept Farklı Mekan Mavi Marin

Yayınlanma Tarihi: 16 Nisan 2018 okunma

Ünye’de Farklı Konsept Farklı Mekan Mavi Marin
Ekonomi
0

Ünyeli işadamlarının ilçeye kazandırdığı Mavi Marin açılış için gün sayıyor.

Atatürk Mahallesi’nde sahile bir yerde 2 bin metre kare alan üzerine kurulan Mavi Marin Ünye ve bölgesine cafe, restoran ve otel hizmeti verecek.

Ünye’de yayın yapan medya kuruluşlarının temsilcilerine kapılarını açan Mavi Marin, 70 çeşit yemek, 200’ün üzerinde içecek çeşidi ile fark yaratmaya hazırlanıyor. Yemek ve içeceklerle ilgili yapılan sunumun ardından bir açıklama yapan İşletme Müdürü Davut Diril mekanı ve konsepti değerlendirdi.

Cafe, Restoran ve Otel

Müdürü Diril, “Rize’den İstanbul’a kadar bölgenin çok ötesinde bir Konsept yaptık. Bu konsepti yaparken bir kesimi değil, bütün kesime hitap eden bir çalışma yaptık. Çay, kahve hizmetinden, restoran ve otel hizmetine kadar her kesime ve ihtiyaca cevap verebilecek bir mekan olarak burayı dizayn ettik. Yaklaşık 200 kalem içecek var. Buna aromalıları vs. dahil ettiğiniz zaman bu rakam 400’e kadar çıkıyor. Ama bizim mönüde fotoğraflanmış 200 içecek var. Nargile konsepti Ünye’de yeni değil ama biz yine bir fark ortaya koyduk. Azeri bir arkadaşımız var. Biliyorsunuz Azeriler nargile konusunda Dünya’ya nam salmıştır. Burada da bu farklı gelen konuklarımız görecektir. İçeceklerimiz restoranımızda alkolsüz olacaktır ama otel bölümümüzde alkol bulunacaktır. 2  bin metrekare üzerine kurulan tesisimizde otelimizde yer almaktadır. 5 tanesi deniz 8 tanesi kara manzaralı olmak üzere 13 tane standart odamız bulunmakta. 2 adet süitimiz olmak üzere otelimizde 15 odamız bulunmaktadır” diye konuştu.

Müdür Davut Diril ayrıca “Ünye, Ordu’dan daha fazla bilinen bir yer. Ben 20 yıl Ünye’den ayrı kaldım ve bu mekan ile yeniden Ünye’ye döndük. Son dönem popilitesini yitiren bir yer haline gelen Ünye’nin yeniden eski konumuna gelmesi için biz de elimizden geleni yapacağız. Açılışımız yakında gerçekleştirilecek. Bundan sonra Ünye ve bölgesine hizmet etmeye başlayacağız. Bizi tercih eden konuklarımız farkı hissedeceklerdir” dedi.

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.