son haberler

Ünye’de Geniş Katılımlı Kent Bayramlaşması

Yayınlanma Tarihi: 16 Haziran 2018 okunma

Ünye’de Geniş Katılımlı Kent Bayramlaşması
Gündem
0

Ünye’de Kaymakamlık ve belediye tarafından organize edilen Kent Bayramlaşması bu yıl geniş katılımlı gerçekleştirildi.

Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Garnizon Komutanı Binbaşı Bünyamin Dönmez, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, MHP Ünye İlçe Başkanı Hacı Demir, İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir, Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Yavuz Selim Kıran, MHP Ordu Milletvekili Adayı Fazlı Yüksel, İYİ Parti Ordu Milletvekili Adayı Ferhat Çakıroğlu ile protokol üyeleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Programı Milletvekili Adayları ve İlçe Başkanları Birer konuşma yaparak Ünyelilerin bayramını kutladı.

Programda konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Otuz gün süren ramazan ayının sonunda sizlerle bir arada kutladığımız ramazan bayramına kavuşmuş bulunuyoruz. Ramazan ayı içerisinde çocuklarımızı ailelerimizi sevindirmenin mutluluğunu yaşadık. Ve bu günde bizler büyüklerimizi ziyaret ederek onların bayramlarını kutlayacağız. Bu gök kubbenin altında herkese yetecek kadar toprak, yetecek kadar hava ve su var. Bayramların birlik ve beraberlikten olduğunu unutmayarak kardeşliğin hüküm sürdüğü bir bayram olmasını diliyorum.”dedi.

Programda son olarak konuşan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, “Ramazan içerisinde 30 gün süren oruçlarımızın sonunda bayrama kavuşmuş bulunuyoruz. Yardımlaşma ayı sonunda bayrama ulaştığımız bu günlerde dargınların barıştığı bir bayram olmasını istiyoruz. Bu gün bakıldığında küçüklerin büyükleri ziyaret ettiği, büyüklerin ziyaretlerden mutlu olduğu bu bayramın herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Program yapılan bayramlaşma ile sona erdi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.