son haberler

Ünye’de Kent Bayramşlaması Renkli Geçti

Yayınlanma Tarihi: 12 Ağustos 2019 okunma

Ünye’de Kent Bayramşlaması Renkli Geçti
Gündem
0

Ünye’de geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşmasına siyasi partilerin önemli isimleri katıldı.

Ünye Kaymakamlığı ve Ünye Belediyesi’nin organize ettiği Kent Bayramlaşması Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri bahçesinde gerçekleştirildi. Programa Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’ın yanı sıra Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ünye Kaymakam Vekili İkizce Kaymakamı Ali Recai Yerlikaya, Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Ak Parti, MHP, İyi Parti ve BBP’nin başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra STK temsilcileri ve daire amirleri katıldı.

Siyasi Parti ilçe başkanlarının bayram mesajının ardından Milletvekilleri de birer konuşma yaparak Ünyelilerin ve müslümanların bayramını kutladı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Buraya gelen konuklara ayrı ayrı şükranlarımı ifade ediyorum. Kurban Bayramı’nın öncelikle milletimize, tüm islam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Bayram gününde dostlukların kardeşliklerin en güçlü olduğu bu dönemde dostlarımızı, komşularımızı ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı da ihmal etmememiz büyük arz etmektedir” dedi.

Ünye Kaymakam Vekili Ali Recai Yerlikaya yaptığı konuşmada “bayram gününde sizlerle bir arada olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bayramlar birlik beraberliğin, dayanışmanın hat safhaya ulaştığı, kardeşliğin güçlendiği, dostlukların ve akraba ilişkilerinin güçlendiği günlerdir. Bu birlik beraberliği Ünye’de sağlamış olmaktan dolayı mutluyuz. Kurban bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

“Ünye’deki Birlik Örnek Teşkil ediyor”

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran “Ünyemizin geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması hakikaten Türkiye’ye de örnek noktaya geldi.7’den 70’e herkesin bayramın amacını birlikte idrak etmesi ve bunu idrak ederken de birlik ve beraberlik mesajı vermesi esasen ülkemizin bütününe yansıyan hatta Dünya’ya da yansıyan çok anlamlı bir örnek teşkil ediyor. Bu örneğin biz Türkiye genelinde de çoğaldığını, siyasete, yönetime sirayet etmeye başladığını memnuniyetle müşaade ediyoruz” dedi.

“Büyükelçiler Ünye’ye Hayran Kaldı”

Dışişleri Bakan Yardımcısı Kıran geçtiğimiz günlerde Dışişleri Bakan Yardımcıları ve Büyükelçilerle Ünye’de yaptığı temasları da değerlendirerek, “büyükelçilerimiz Ünye’ye hayran kaldı. Dünya’nın dört bir tarafını görmüş Büyükelçilerimiz Ünye hayranlığı ile ilgili emeklilikte yaşanacak yer olarak Ünye’yi gösterdi. Ben de işim gereği Dünya’nın dört bir tarafını geziyorum. Bu zamana kadar Ünye, Fatsa, Ordu gibi memleketimizin 19 ilçemiz gibi daha güzel bir memleket ben açıkçası görmedim. İnsanı büyüleyen, huzur veren, yeri geldiğinde şifa veren cennet köşesi bir yerde yaşıyoruz. Bu cennet köşelerinin bize bahşettiği fırsatları değerlendirmek için ve şehrimizin menfaatleri için de bu birlik ve beraberliğimizi önümüzdeki günlerde de sürdürmekten başka çaremiz yok” diye konuştu.

Kıran ayrıca Ülkenin karşı karşıya kaldığı sınavlarda en önemli zenginliğimizin birlik ve beraberliğimiz olduğunun mesajını da verdi.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.