son haberler

Ünye’de Sağanak Etkili Oldu!

Yayınlanma Tarihi: 18 Haziran 2019 okunma

Ünye’de Sağanak Etkili Oldu!
Asayiş
0

Ünye’de sabahın erken saatlerinde başlayan ve yaklaşık 2 saat süren sağanak etkili oldu.

Meteoroloji’nin uyarılarının ardından Ünyeliler güne sağanak yağmurla uyandı. Ünye’nin kırsal mahallelerinin yanı sıra merkez mahallelerinde de etkili olan yağmur özellikle işe gidecek olan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bazı sokaklarda su birikintileri oluşurken vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamadı.

Ders Almadık!

Ünye’de her sağanak yağmurda dereye dönen yollar yine aynı manzaraya sahne oldu. Bayramca Mahallesi’nde Tabakhane Deresi yanında bulunan yol göle dönerken sürücüler zor anlar yaşadı. Bu yol önceki sağanak yağmurlarda da kullanılamaz hale gelmişti. Yetkililerin bu sorunu halen çözüme kavuşturmaması ise halkın tepkisini çekti. Aynı durum Fevzi Çakmak Mahallesi’nde de yaşandı.

Gözler Tabakhane Deresi’ne Çevrildi

Her şiddetli yağmurda merak edilen noktalardan olan Tabakhane Deresi’nde olağanüstü bir durum yaşanmadı. Şehir Merkezinden geçmesi nedeniyle yetkililer, Tabakhane Deresi’ni sık sık kontrol etti.

Belediye, Polis, Zabıta, Yedaş  ve İtfaiye Teyakkuzda!

Sağanak yağmur ile birlikte olası bir tehlikeye karşı belediye personelleri, polis, zabıta, Yedaş ekipleri ve itfaiye teyakkuzda bekliyor.

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.