son haberler

Ünye’de Yetim ve Öksüzlerin Gönüllerine Dokunuldu

Yayınlanma Tarihi: 22 Ocak 2021 okunma

Ünye’de Yetim ve Öksüzlerin Gönüllerine Dokunuldu
Gündem
0

Ordu genelinde tespit edilen 2 bin 112 yetim ve öksüz çocuğa hediyeleri ulaştırılmaya devam ediyor. Ordu Valisi Tuncay Sonel’in başlattığı proje kapsamında Ünye’deki yetim ve öksüz çocuklara hediyeleri Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı tarafından verildi.

Ordu Valisi Tuncay Sonel’in başlattığı proje ile  il genelinde tespit edilen 2 bin 112 yetim ve öksüz çocuğa mektupla ulaşılmış ve onlara ‘eğer, annen ya da baban hayatta olsaydı özlemini çektiğin, annenden veya babandan isteyeceğin şey ne olurdu?’ diye sorulmuştu. Verilen cevaplar Valilik tarafından tek tek okunarak istekler not alındı. Ordu Valisi Tuncay Sonel, 19 İlçe Kaymakamı ile birlikte hayırsever iş insanlarıyla görüşerek bu isteklerin yerine getirilmesini sağladı.

Ünye’de bulunan yetim ve öksüz çocuklara hem Valinin selamı hem de hediyesi verildi. Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney beraberinde Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile Ünye’nin çeşitli mahallelerinde bulunan çocukları bizzar ziyaret etti. Çocuklarla sohbet eden Güney, onlara Vali Sonel’in selamını iletirken mektuba yazdıkları istedikleri hediyeyi de takdim etti. Çocuklar hediyelerini alırken mutluluklarını teşekkür ederek ifade etti.

Kaymakam Güney ise “Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel’in himayelerinde, Hayırsever İş İnsanlarımızın destekleriyle başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Ünye’deki yetim ve öksüz evlatlarımızı ziyaret ederek, hem Valimizin selamını ilettik hem de hediyelerini takdim ettik. Bu gönül projemizde amacımız, Yetim ve Öksüz Evlatlarımızın Gönüllerine dokunmaktır” açıklamasında bulundu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.