son haberler

Ünyeli Esnafın Dolar Tepkisi!

Yayınlanma Tarihi: 15 Ağustos 2018 okunma

Ünyeli Esnafın Dolar Tepkisi!
Gündem
0

Ünye’de iki esnaf dolara karşı seferberlik başlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye genelinde başlattığı dolar bozdurma seferberliğine Ünyeli esnaflardan da anlamlı destek geldi. Köfte ve Döner ustaları 200 doları bozdurup makbuz getiren vatandaşlara bedava ekmek içi köfte ya da tavuk döner veriyor.

10 yıldır esnaflık yapan Dürüm Evi Sahibi Fatih Cemallıoğlu, “ABD’nin yapmış olduğu bu baskıya karşılık Devlet büyüklerimizin yalnız olmadığını, bir ve beraber olduğumuzu göstermek için böyle bir karar aldık. Bunun daha da yayılarak her esnafın uygulamasını istiyorum. TL’nin Dolar karşısında ezilmesi bizim ezilmemiz demektir. Bunun için çok büyük savaş başlatacağız. ABD’ye karşı devletimizin yanındayız” dedi.

“200 dolarını bozdurup makbuzunu getirene ekmek içi köfte bedava” diyen Esnaf Sefa Güler, sözlerini şöyle sürdürdü; “Amerika’nın ülkemize karşı yaptığı ekonomik kısıtlamalar nedeniyle biz de Fidan Köfte olarak devletimizin yanında olduğumuzu hiçbir zaman yabancı sermayeye boyun eğmeyeceğimizi, karınca misali biz de devletimizin her zaman yanındayız” dedi.

Kampanyanın başlamasının ardından 220 dolar bozduran Mustafa Türk adlı vatandaş makbuzla gelerek ekmek içi köftesini afiyetle yedi. Kampanyaya diğer esnaf ve vatandaşlardan da destek geldi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.