son haberler

Ünyeli Kaymakam Hızlı Başladı

Yayınlanma Tarihi: 17 Kasım 2017 okunma

Ünyeli Kaymakam Hızlı Başladı
Gündem
0

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan atama ile Çorum Valiliği tarafından Kargı Kaymakam Vekili olarak görevlendirilen Ünyeli Emre Çiftçi 08.11.2017 tarihi itibariyle ilçedeki görevine başladı.

İlk İşi Halk Günü Oldu

Ünyeli Kaymakam Emre Çiftçi göreve başlamasından kısa bir süre sonra halk buluşmaları adı altında toplantı organize etti. Duyurusu yapılan toplantı için Kaymakam, vatandaşların her türlü sorun ve sıkıntılarının bizzat kendisine iletilmesini istedi. Duyuruda, “Kaymakamlığımızda her Cuma 09:00 – 11:00 saatleri arasında vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini makama arz etmeleri için halkla görüşme saati olarak uygulama başlatılmıştır. Tüm halkımız belirlenen saatlerde doğrudan sn. Kaymakamımızla görüşebilecektir” denildi.

Emre Çiftçi kimdir?

Kaymakam Emre Çiftçi 1992 Ordu-Ünye doğumlu, Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslar Arası İlişkiler bölümünden mezun olan Kaymakam Çiftçi, girdiği sınavlar sonucunda Osmaniye Kaymakam Adayı olarak görevine başlamış, İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan atama ile 08.11.2017 tarihinden itibaren Kargı Kaymakam Vekili olarak görevine başlamıştır.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.