son haberler

Ünyeli Öğrencilerden Mehmetçiğe Mektup Var!

Yayınlanma Tarihi: 21 Ekim 2019 okunma

Ünyeli Öğrencilerden Mehmetçiğe Mektup Var!
Gündem
0

www.unyetv.net / ÖZEL HABER

Barış Pınarı Harekatı’na destek veren Tekkirazlı öğrenciler asker abilerine mektup yazdı.

Barış Pınarı Harekatı kapsamında Tekkiraz ilkokulu öğrencileri Milli Birlik ve Beraberlik anlamındaki duygu ve düşüncelerini dile getirerek Mehmetçik abilerini yalnız bırakmadıklarını anlamlı bir etkinlikle gösterdiler. Öğrenciler Mehmetçik abilerinin cesur ve kahramanca duruşlarından etkilenerek kaleme aldıkları mektupları posta yoluyla gönderdiler.

Öğrencilerin bu anlamlı etkinliğiyle ilgili Okul müdürü Fatih AK “öğrencilerden gelen mektuplar sonucunda çocuk diye bildiğimiz bireylerin ne denli vatan sevgisine sahip olduklarını görmek beni derinden etkiledi ” dedi.

Mektupta Kahraman Mehmetçiğin bulunduğu her yerde barış ve huzurun hakim olduğu dile getirilirken “Binlerce yıldır dünyaya Barış, Huzur ve Adaletin ancak ve ancak Türkler tarafından getirildiğini, yakıp yıkmadan, kimsenin namusuna el uzatmadan nasıl yapıldığını Türk ordusu bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir” ifadelerine yer verildi.

“Burda Herkes Çok İyi, O da Sizin Sayenizde”

Okulun 4-A sınıfı öğrencisi İrem Güzel mehmetçik abileri için şu cümleleri kalem aldı; “Sevgili askerlerimiz sizi çok seviyoruz. Burda herkes çok iyi o da sizin sayenizde. Size çok dualar edip size minnettarız. İnşallah burnunuz kanamadan yurdunuze sağ salim gelirsiniz. Orada neler oluyor bilmiyoruz ama haberde sizleri görüyoruz. Elimizden geldiği kadar sizlere yardım etmeye çalışıyoruz. O yüzden Türkiye’nin gönlü rahat ve sizin de gönlünüz rahat biliyoruz. Burada birşey olursa öbür askerler müdahale ediyorlar. Bütün askerlerimiz inşallah hiç yaralanmaz. Bütün Türkiye size güveniyor, dua ediyor. Bütün şehit askerlerimize Allah rahmet eylesin.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.