son haberler

Ünye’nin Eli Afrin’de!

Yayınlanma Tarihi: 23 Eylül 2019 okunma

Ünye’nin Eli Afrin’de!
Gündem
0

Ünye’de hayırseverler tarafından gönderilen bir tur dolusu yaşam malzemesi Afrin’e ulaştı.

Ünye El Ele Derneği öncülüğünde başlatılan “Ünye’den Ümmete Yardım Kampanyası”na Ünye Turizm İşletmecileri Derneği, Fahri Çalışanlar Derneği, Akisder ve Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi destek verdi. Gıda ürünlerinden mutfak malzemelerine kadar çok sayıda yaşam malzemesi bulunan tır dolusu yardım Afrin Bölgesinde yardıma muhtaç ailelere ulaştırıldı.

Yardım tırına eşlik eden Ünye El Ele Derneği Başkanı Fatih Uygun ve yönetim kurulu üyeleri Necip Işık ile Hüseyin Demir Ünye’ye dönerken Başkan Uygun yaptığı açıklamada Ünye’ye teşekkür etti.

“TEŞEKKÜRLER ÜNYE”
Açıklamada Başkan Uygun şunları kaydetti; “derneğimiz Elele Derneğinin öncülüğünde ve Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Sayın Adnan Sobi, Fahri Çalışanlar Derneği Başkanı Sayın Muammer Kıroğlu, AKİSDER Başkanı Sayın Zeynep Yazıcı ve Sakatlar Derneği Eski Başkanı Sayın Arslan Güdek’in desteğiyle gerçekleştirdiğimiz ” Ünye’den Ümmete Yardım Tırı” projemiz bizzat dernek yönetim kurulu üyeleri Fatih uygun, Hüseyin Demir ve Necip Işık’ın proje alanı olan Suriye Afrin Bölgesi’nde faaliyetin başında ve her alanında olması ile sona ermiştir. Projemize destek veren tüm halkımıza teşekkür eder ve Allah’ın rızasını kazanmalarını haklarında temenni ederim.
Kardeşlerimize yardım ulaştırdığımız yeni projelerimizde tekrar beraber olma duasıyla.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.