son haberler

Ünye’nin İlk Adayı Öztürk Oldu

Yayınlanma Tarihi: 19 Eylül 2018 okunma

Ünye’nin İlk Adayı Öztürk Oldu
Gündem
0

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası yeni yönetimini belirlemek için  seçime gidiyor. 6 Ekim’de yapılacak olan Eğitim Bir Sen Ordu Şubesi’nin seçimleri delege seçimleriyle başlayacak. Göreve seçilen delegeler daha sonra il ve ilçe temsilcilerini seçecek.

Eğitim-Bir Sen Ünye temsilciliğine aday olan Muammer Öztürk yaptığı açıklamada hedeflerini anlattı. Ünye Motto restoranda düzenlenen basın toplantısına Eğitim Bir Sen Ordu Şube Başkan Adayı Lokman Uzunçakmak ile delege adayları katıldı.

800’e yakın üyesi bulunan sendikanın yapılacak seçimde 25 delegesi belirlenecek. Delegelerin belirlenmesinin ardından il ve ilçelerde şube ve temsilciler belirlenecek.

Mevcut yönetimin eksiklerini gidermek için aday olduğunu ifade eden Ünye Eğitim Bir Sen Temsilciliği Adayı Muammer Öztürk, “şuan Ünye Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi hafızlık proje okulu, Fen ve sosyal bilimler proje imam hatip lisesinde okul müdürü olarak görevimizi devam ettirmekteyiz. Bizleri bu göreve layık gören idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza ve il şube başkan adayımız Lokman beye teşekkür ediyoruz. Ünye Eğitim Bir Sen Temsilciliği’nin yanında öncelikli sorumluluklarımızı yerine getireceğimizi bilmenizi istiyorum” dedi.

“Birliğimizi Sağlamak İçin Adayım”

Eğitim Bir Sen’in basit bir sendika olmadığını ifade eden Öztürk, “Ünye sendika temsilcisi olarak tüm üyelerimizin mutlu, huzurlu, birlik ve beraberlik içerisinde birbiriyle kenetleşmesini sağlamayı taahhüt ediyorum. Biz basit bir sendika değiliz. Bizim temelimiz Akif İnan Hocamızın atmış olduğu temeldir. O görev ve sorumluluk aşkı ile onun bize tevdi ettiği manevi iklim ve atmosfer ile birlikte tüm üyelerimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizi ifade ediyorum” dedi.

“Mevcut Yönetim Bizi Temsil Etmiyor”

Ünye Eğitim Bir Sen Temsilciliği Adayı Muammer Öztürk mevcut yönetimin sendikayı iyi temsil etmediğini ifade ederek, “mevcut yönetim ve başkanın Eğitim Bir-Sen’i temsil etmediğini düşünüyorum. Bunu en iyi şekilde ben ve yönetimimin temsil edeceğini düşünüyorum. Üyelerimizle en iyi şekilde temsil edeceğimizi ifade ederek bu konuda tüm üyelerimizden destek bekliyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.