son haberler

Vali Sonel,” Kadınlarımızla Daha Başarılıyız”

Yayınlanma Tarihi: 10 Temmuz 2020 okunma

Vali Sonel,” Kadınlarımızla Daha Başarılıyız”
Gündem
0

Ünye Turizm İşletmecileri Otelciler, Restoranlar, Kafeler ve Seyahat Acenteleri Derneği, Vali Tuncay Sonel’e ziyaret gerçekleştirdi.
Ordu Valisi Tuncay Sonel, görevine başlamasının ardından ilk ziyaretini Ünye’ye gerçekleştirmiş, ziyarette ÜNTİSAD Başkanı Öznur Güdek Özkan’dan derneğin çalışmaları hakkında bilgi almıştı.
Ünye ziyareti sırasında ilçe genelinde turizmin daha gelişmesi için çalışmalara destek vereceğini ifade eden Vali Sonel, ÜNTİSAD Başkanı Öznur Özkan Güdek ve yönetimine de başarılar diledi.
Ziyarete ilimize “Hoş Geldiniz” diyerek başlayan ÜNTİSAD Derneği Başkanı Öznur Güdek Özkan, “Sizler Ünye ziyaretiniz sırasında bizlerle olan ilgi ve alakanızdan dolayı derneğimiz ve yönetimimiz adına çok teşekkür ederiz. Ünye’de turizm noktasında bir kadın elinin değmesinin ayrı bir potansiyeli olduğunu hissettiren derneğimizin üyelerine ve tüm herkese minnettarım. 2017 yılından bu yana bir platform olarak bir araya geldiğimiz bir yapımızı üyelerimizin de kararı ile dernekleştirip kurumsal bir yapıya taşımış olduk. Derneği kurma amacımız Ünye ilçemizin turizmini canlandırmak, Ünye ile birlikte belde, köy gibi yerleşim alanlarının ya da yerleşim veya turizm potansiyeli olmayan alanlardaki turizm potansiyelini harekete geçirmektir. Turizmde kadınlar olarak önceliğimiz Turizm çeşitliliği sağlamak, bölgeye ekonomik canlılık getirmek, bu alanda faaliyet gösteren işyerleri ve esnafın ekonomik ve sosyal sorunlarına katkıda bulunmak ile sunulan hizmet kalitesini artırmaktır. Ünye’miz de yıllardır süre gelen bir turizm hareketliliği söz konusudur. Bizim en büyük hedefimiz bu hareketliliği 12 ay sürdürülebilir turizm çeşitliğinin artırılması üzerine olacaktır. Devletimizden de aldığımız güç ile daha iyi işler yapacağız. Ayrıca özel sektöre de ciddi işler düşmektedir. Biz üyelerimizle birlikte alacağımız bu destekler ile tanıtım faaliyetleri ve turist akışının sağlanması için canla başla çalışacağız” dedi.
Ziyaretten memnun olduğunu söyleyen ve ÜNTİSAD Başkanı Öznur Güdek Özkan ile fikir alışverişinde bulunan Vali Tuncay Sonel,” Ordu’ya gelir gelmez ilk ziyaretimizi Ünye ilçemize gerçekleştirdik. Burada bir kadın yöneticilerimizin olması ve ayrıca bir ilçenin turizm gibi bir önemli bir noktasını kadınlarımızın temsil etmesi bizleri mutlu etti. Ünye’ye geldiğimizde ÜNTİSAD Başkanı Öznur Hanım ile görüşmemizde fikir alışverişinin önemini ve neler yapabileceğimizi bir kez daha yenilemek istiyorum. Bizler sadece bir şehrin Valisi olmakla beraber bir ile veya bir ilçeye neler yapabilir ne katabiliriz düşüncesi içerisindeyiz. Yapmış olduğunuz çalışmalarınızda kadınlarımızın daha başarılı olacağından asla şüphemiz yoktur. Ziyaretinizle beraber gerek size ve üyelerinize teşekkür ederim. İnşallah hep beraber elimizden geldiğince çalışmalarınıza destek verecek ve sizlerle beraber istişarelerimize devam edeceğimizi söylemek isterim” diye konuştu.
Ziyarete ayrıca ÜNTİSAD Başkan Yardımcısı Osman Duvar, Genel Sekreter Osman Bay, Sayman Orhan Yiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Şimşek, Cem Üreyener, Halise Gün, Şule Ürer ve Betül Genç katıldı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.