son haberler

Vatandaş Muhtar Aramayacak!

Yayınlanma Tarihi: 18 Şubat 2019 okunma

Vatandaş Muhtar Aramayacak!
Gündem
0

Yeşilkent Mahallesi Muhtar Adayı Selim Akkan “vatandaşlar artık muhtar aramak zorunda kalmayacak, muhtar her zaman vatandaşların arasında olacak” dedi.

Ordu’nun Büyükşehir olmasıyla 9 mahallenin birleşiminden oluşan Ünye’nin Yeşilkent Mahallesi’nde yaklaşan seçim öncesi adaylığını açıklayan Selim Akkan Ünye Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek Yeşilkent için projelerini açıkladı.

Mahallenin en büyük sorununun yol ve su olduğunu dile getiren Muhtar Adayı Akkan “bizim mahallemiz coğrafi bakımdan geniş alana sahip. Kendi başına ayrı ayrı mahalle olan 9 mahallenin birleşiminden oluşuyor. Ben Yeşilkent’in eski adıyla Darahta Mahallesi’nde doğdum büyüdüm ve yaşamımı yine orada sürdürüyorum. Yeşilkent’in belli başlı sorunları arasında yol ve özellikle su sorunu gelmektedir. Yaz mevsiminde ve fındık hasadı zamanında bu sorun mahallemizin birçok bölgelerinde daha da büyük bir hal alıyor. Yıllardır bu sorun çözülmedi. Halkımız bize görev verdiği takdirde biz bu sorunların çözülmesi için etkili bir çalışma başlatacağız” dedi.

Yeşilkent’te değişimin şart olduğunu ifade eden Akkan, “geçmiş dönemde vatandaşların en çok dert yandığı sorunların başında muhtarın ulaşılmaz olması geliyor. Biz göreve geldiğimizde muhtar ulaşılamaz olmayacak. Vatandaşlarımız muhtar aramayacak. Çünkü biz her zaman vatandaşlarımızın arasında yer alacağız” dedi.

Sosyal projelere de önem verdiklerini belirten Muhtar Adayı Akkan, “biz yine sosyal anlamda Yeşilkent’imize hizmetlerin getirilmesi adına yerel yöneticilerimizle iç içe bir anlayışı benimseyerek gençler ve çocuklara yönelik çalışmalarımız olacak. Biz bu hizmetlerimizi vatandaşlarımıza kapı kapı gezerek anlatıyoruz. 31 Mart’tan sonra Yeşilkent’i güzel günler bekliyor” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.