son haberler

Vitamin Eczanesi Hizmete Açıldı

Yayınlanma Tarihi: 6 Aralık 2019 okunma

Vitamin Eczanesi Hizmete Açıldı
Gündem
0

Ecz. Doğukan Demir Vitamin Eczanesi ile Ünyelilere hizmet vermeye başladı.

Ecz. Perihan Demir ile Av. İrfan Demir’in oğlu Ecz. Doğukan Demir 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Vitamin Eczanesi’ni açtı. Eczanenin açılışına Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ordu Eski Milletvekili Hasan Öz, İyi Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Kocagöz, Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin, ÜTSO Başkanı İrfan Akar ile iş insanları ve davetliler katıldı.

Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, “genç kardeşimizi tebrik ediyorum. Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,Olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi. Sözünde yerini bulduğu gibi sıhat, sağlık hayatımız için çok önemlidir. İnşallah bu eczanemiz de insanlara şifa dağıtacak. İsminde olduğu gibi vitamin dağıtacak. Bu eczanemizin Ünyemize, bölgemize sağlık getirmesini diliyorum. Eczane sahibine Allah’tan sağlık sonra da bol kazançlar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Yapılan dualarla eczanenin açılışı gerçekleştirilirken başta Ecz. Doğukan Demir, Av. İrfan Demir ve Ecz. Perihan Demir davetlilere katılımları için teşekkür ettiler.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.