son haberler

Yeni Ofise Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Yayınlanma Tarihi: 9 Ocak 2018 okunma

Yeni Ofise Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Gündem
0

Yeni yılla birlikte yeni ofisinde hizmet vermeye başlayan Ünye Haber Gazetemize ziyaretler sürüyor.

www.unyetv.net ve Ünye Haber Gazetesi olarak Kaledere Mahallesi Ortaçarşı Caddesi No: 14 Kat:1 adresinde hizmet vermeye başladık. Gazetemizin yeni ofisini başta Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar olmak üzere çok sayıda kişi ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Başkan ve Yardımcısından Hayırlı Olsun Ziyareti

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Yardımcısı Erhan Eren ile birlikte ofisimize yaptığı ziyarette Genel Yayın Yönetmenimiz, TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel ve Yazı İşleri Müdürümüz Selim Gürel’e hayırlı olsun dileklerini iletti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Çamyar Ünye Haber Gazetesi’nin ve haber portalının Ünye’de hızlı, tarafsız ve objektif bir yayın politikası izlediğini vurgulayarak kurumumuza teşekkür etti.

Ünye Basınından Hayırlı Olsun Ziyareti

Yeni ofisimizi meslektaşlarımız da ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Ünye Canik Gazeteciler Derneği Başkanı, Ünye Kent Gazetesi Sahibi Ali Öztürk, Ünye Flaş Radyo Sahibi Hakan Korkmaz, Ünye Kent Konseyi Başkanı-Gazeteci Musa Özgür Kıroğlu, Alp Medya Ajans Sahibi Hamza Alp, Gazeteci Ahmet Yenin yaptıkları ziyarette ofisin hayırlı olmasını dilediler.

Ayrıca Gazeteciler Meral Korkmaz, Demet Yurt, Engin Çakır ve Ümit Güngör ile Ordu KOSGEB’den Fatih Karaağaç, Ünye Kaymakamlığı Basın Sorumlusu Sezgin Çakır, Cem Şahin, Zekeriya Şahin, Murat Erkuş, Sağlık Memuru Mustafa Cırık, Köşe Yazarımız Zeki Ordu, Şebnem Kaymak ve Melisa Şen ofisimizi ziyaret ederek hayırlı olmasını temenni ettiler.

Ünye Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şakir Gürel ziyarette bulunanlara teşekkür ederek, “Ünye’nin sesi olmak için çalışan doğru, ilkeli, tarafsız ve hızlı habercilik anlayışını benimseyen bir kurum olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada gayretlerimiz devam edecektir. Bu nedenle 2018 yılına yeni ofisimize taşınarak bir başlangıç yaptık. Bu güne kadar gerek bizzat ofisimize gelerek, gerekse telefon veya çiçek göndererek güzel dilek ve temennilerini ileten herkese sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.