son haberler

Yığman Üstün Başarı Belgesiyle Uğurlandı

Yayınlanma Tarihi: 29 Mayıs 2020 okunma

Yığman Üstün Başarı Belgesiyle Uğurlandı
Gündem
0

Ünye Eski Müftüsü Aydın Yığman Beyoğlu İlçe Müftülüğünden Kırklareli İl Müftülüğüne atandı.

Müftü Yığman, başarılı hizmetlerinden dolayı Beyoğlu İlçe Kaymakamı Mustafa Demirelli tarafından Başarı ve Üstün Başarı Belgesi ödüllendirildi. Yığman Beyoğlu Müftülüğü’nden ilişiğini keserken Müftülük çalışanları ile helalleşti.

Kırklareli İl Müftüsü olarak görev yapacak olan Yığman, “28.05.2020 tarihi itibariyle 6 yıl sekiz gün görev yaptığım İstanbul’umuzun gözbebeği Beyoğlu müftülüğüne veda ettim. Kaymakamımız Sayın Mustafa Demirelli Başarı ve Üstün Başarı belgesi ile bizi onurlandırdı. İl Müftümüz Prof.Dr.Emin Maşalı hocama, Belediye Başkanımız Haydar Ali Yıldız beye veda ziyaretinde bulundum. Daire amirlerimiz bizi ziyaret ederek onurlandırdılar.Kaymakam beyimize, İstanbul müftümüze, belediye başkanımıza, daire amirlerimize, değerli hocalarıma ve kıymetli halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Vedalar hayatın en zor ve duygulu anlarıdır. Hayatımız kaderin kudret elinin sevkiyle yön buluyor. İnşaallah Kırklareli Müftülüğünü Hüseyin Demirtaş hocamdan devralacağım. Beyoğlu’na veda ederken Kırklareli’ne merhaba diyeceğim. Rabbim utandırmasın. Dostlarımıza dua eder, dua beklerim” dedi.

Müftü Yığman, 31.12.2007 tarihinde Ordu’nun Çaybaşı İlçesine Müftü olarak atanmış daha sonra 26.09.2011 tarihinde Ünye İlçe Müftüsü olarak görev yapmıştı. Yığman, 20.05.2014 tarihinde İstanbul ili Beyoğlu İlçe Müftülüğüne atanmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Diyanet İşleri Başkanlığınca Kırklareli İl Müftülüğüne atanmıştı.

 

 

 

  

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.