son haberler

İkizceli Çiftçiler Kooperatif Kurdu

Yayınlanma Tarihi: 9 Aralık 2019 okunma

İkizceli Çiftçiler Kooperatif Kurdu
Ekonomi
0

İkizce’nin Şentepe, Bolluk ve Kaynartaş mahallelerinin çiftçileri bir araya gelerek kooperatif kurdu. Yeni projeler ve üretim için kollar sıvayan Kooperatifin ilk genel kurulu gerçekleştirildi.

Şenbolluk Orta Okulunda, S.S.Şentepe Bolluk Aşağı Kaynartaş Yukarı Kaynartaş Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin genel kurulu yapıldı. İlk genel kurul toplantısına İkizce ilçe Kaymakamı Mustafa Berat Kasımoğlu, İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Feridun Şensoy, İkizce İlçe Tarım ve Orman Müdürü Erdal Ekinci, İkizce Ziraat Odası Başkanı Hasan Çalık, İkizce Halk Eğitimi Müdürü Murat Parlak ve ziraat mühendisleriyle üyeler katıldı.

Genel Kurulda başkanlık seçimi yapılırken Atilla Kaynar kooperatifin başkanı seçildi. Başkan Yardımcısı ise Engin Arslan oldu. Denetim Kuruluna ise İbrahim Aydemir ve Senai Açıkalın seçildi.

39 aktif üyesi bulunan kooperatif,  Şentepe, Bolluk, Aşağı Kaynartaş ve Yukarı Kaynartaş mahallelerinde bulunan çiftçilerin ürünlerine yönelik projeler üretecek.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.