son haberler

Ünye Yörex’te Tanıtıldı!

Yayınlanma Tarihi: 30 Ekim 2019 okunma

Ünye Yörex’te Tanıtıldı!
Ekonomi
0

23-27 Ekim 2019 tarihleri arasında Antalya ili Anfaş fuar alanında düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler fuarına Ünye Ticaret ve Sanayi odası ve Ünye Ticaret Borsası da katılım sağlanıp Ünye’nin ürünlerini tanıtmıştı. Fuarın sona ermesinin arısından ÜTSO ve ÜTB Başkanları ortak bir değerlendirmr toplantısı düzenledi.

DOKA standında katılım sağladıklarını ifade eden başkanlar “Standımızda Ünye siyah manyetik kumu, bentonit ve bentonit ürünleri, Akkuş kurufasulyesi, Ünye taşı ve Ünye fırıntaşı ürünleri ile beraber Fındık ve Fındık Ürünlerine yer verdik. Ünye resimleri ile standımızın görselliğini artırmaya çalıştık.

Bizim açımızdan oldukça başarılı geçen fuar organizasyonunda, standımızı TOBB başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valimiz Münir Karaloğlu, YÖREX fuarına ev sahipliği yapan Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır başta olmak üzere fuara katılan diğer oda ve borsa başkanlarımız ziyaret etti. Fuar süresince Ünye Siyah Manyetik Kumu ile Bentonit ve Bentonit Ürünleri oldukça ilgi çekti. Ziyaretçilerimiz ve bizim ziyaret ettiğimiz stantlar bu iki konu ile çok ilgilendiler. Bizlerde elimizden geldiğince bilgilendirme yaparak hem ürnlerimizi ve Ünye’yi tanıttık hem de kendilerini Ünye’ye davet ettik.

Ünye’nin geleceğinde turizmin özelllikle de sağlık turizminin önemli olacağı inancında olduğumuz için, yürüttüğümüz Hiser projesinde de bu konuları özellikle öne çıkarmaya, turizm işletmelerimizi yönlendirmeyi, ilçemizin turizm bilincini artırmayı ve alternatif turizm avantajlarımızı kullanarak turizmin ilçe ekonomisindeki payını artırmayı hedefliyoruz.Bundan sonra da Ünye’nin menfaatine olacak her çalışmanın içinde olabilmek için elimizden gelen çalışmayı yapacağız.” ifadelerine yer verdi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.