son haberler

Ünyeli İşadamları Öğrencilerle Buluştu

Yayınlanma Tarihi: 23 Aralık 2019 okunma

Ünyeli İşadamları Öğrencilerle Buluştu
Ekonomi
0

İstanbul’da iş hayatını sürdüren Ünyeli İşadamları Arif Nihat Asya MTAL (Kız Meslek) Lisesi’nde öğrencilerle buluştu.

Ünyeli Sanayici ve İş Adamları (ÜNSİYAD) Derneği Yöneticileri Ömer Gazezoğlu ve Şenol Ateş öğrenciler ve okul öğretmenlerinin daveti ile Kız Meslek Lisesi’ne misafir oldular.

Gazi Tekstil ve Konfeksiyon’un Sahibi İşadamı Ömer Gazezoğlu öğrencilere iş ve hayatından kesitler anlatırken, öğrencilerin kendilerine güvenmesini ve iş hayatında buna yönelik adımlar atmalarını istedi. Verdiği örneklerle iş dünyasının nasıl olduğu yönünde bir tablo çizen İşadamı Gazezoğlu öğrencilerin dikkat etmesi gereken hususları da anlattı. Teknolojinin iş dünyasına etkilerini de değerlendiren Gazezoğlu, gelecekte teknolojinin ulaşacağı boyutun,  insanın iş gücüne etkilerini anlattı.

Konferansta söz alan Ateş Triko Sahibi İşadamı Şenol Ateş ise öğrencilerin gelecekte iyi bir meslek sahibi olmak istiyorlarsa çok çalışmaları gerektiği olumsuzluklarla karşılaştıklarına asla pes etmemeli gerektiğini belirtti. Öğrenciler merak ettikleri soruları da işadamlarına sorma fırsatı buldu. Programın devamında iş adamları öğrencilerle ortak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Okuldaki atölyeleri de gezilen programda donanımlar incelendi. İşadamları bazı atölyelere eksiklerin giderilmesi için destek sözü verdiler.

İşadamlarına program sonunda Ünye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bahri Aslışen ve İhsan Yüksel tarafından plaket takdim edildi.

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.