son haberler

Ünye’ye Layık Projeler Üretiyoruz

Yayınlanma Tarihi: 4 Ekim 2019 okunma

Ünye’ye Layık Projeler Üretiyoruz
Ekonomi
0

Yaptıkları konutlarda kalite, konfor ve rahatlık için ne gerekiyorsa tüm detayları düşünerek yapmaya özen gösterdiklerini belirten Gürsoylu Grup ortaklarından Makine Mühendisi Uğur Odabaşı, “Çalışmalarımızda sanki kendimize ev yapıyoruz, düşüncesinden hareket ediyoruz.” dedi.

Gürsoylu Grup ortaklarından Makine Mühendisi Uğur Odabaşı, Ünye Flash Radyo’da Hakan Korkmaz’ın sunumuyla gerçekleşen “Bir Konu Bir Konuk” programında, Grup olarak inşaat sektörüne ve konut yapımına nasıl baktıklarını, nelere özen gösterdiklerini dile getirdi.

Kalite, konfor ve rahatlıktan ödün vermiyoruz

İnşaat işi için yola çıkarken grup ortağı Ali Gürsoylu ile bir karar aldıklarını belirten Uğur Odabaşı; “Buna göre, yapacağımız konutlarda kalite, konfor ve rahatlık için ne gerekiyorsa hepsini düşünerek hareket etmek ve buna kesinlikle özen göstermek konusunda taviz vermemeyi ilke haline getirdik. Bunun için sektörü sürekli takip ettik. Yeni gelişmeleri, yenilikleri baktık, izledik. Bunları inşaatlarımıza, yaptığımız mekanlara  uyguladık.” dedi.

İstanbul’dan güzel tepkiler aldık

“Ünye’de yaptığımız konutlarla dikkat çektik. Bölgeden güzel tepkiler ve dönüşler aldık.”diyen Uğur Odabaşı, açıklamasında şunları ifade etti: “Ünye dışından çok sayıda müşterimiz oldu. Geldiler hem konutlarımızı beğendiler, hem Ünye’mizi beğendiler. Daireler satın aldılar. Ayrıca İstanbul’dan davet aldık, 5 yıl önce İstanbul’a gittik. Orada da konut yaptık. İstanbul’un en güzel semti olan Kadıköy’ün Kalamış, Fenerbahçe, Erenköy, Caddebostan ve Selamiçeşme’de 100 bin metre kareyi aşkın konut inşa ettik. Kısa süre içinde İstanbul’daki yüzlerce inşaat firması arasında adımız ilk sıralarda anılmaya başladı. Bu çok gurur verici ve aynı zamanda bizi teşvik edici bir durum oldu.

Hiçbir zaman durmadık, yeni projelerle devam ediyoruz

2018’in Haziran ayından itibaren Türkiye‘de ekonomik anlamda bir dalgalanma oldu. Bu dalgalanmalardan her sektör etkilendiği gibi inşaat sektörü de etkilendi. Hatta bu sektör diğerlerine göre daha fazla etkilendi. Biz, sektörde kriz var, duralım, bırakalım gibi konulara girmedik. Bu esnada dikkat ederseniz yatırımlarımıza devam ettik. Eski Devlet Hastanesi’nin olduğu yerdeki inşaatımıza başladık. Şu anda %70 karkas bitti, yaklaşık 3-4 ay sonrada karkas tamamen bitecek. Bu arada ince işlerine de başladık. Ayrıca yeni bir projemizin daha çalışmasını başlattık; Vizyon Park. Bu projemizi tabi ki yeni projeler takip edecek. Ama bizim de gülüp geçtiğimiz dedikodular oluyor. Gülüp geçiyoruz, çünkü biz kendimizi biliyoruz. Ama bizim yanımızda çalışan iş arkadaşlarımız maddi anlamda olmasa bile duygusal anlamda etkilendiklerini tarafımıza belirtiyorlar. Bizim günü geçmiş ve ödenmemiş hiçbir devlet dairesine ve bankalara, piyasaya ve çalışanlarımıza borcumuz yoktur. Dolayısıyla da bu tür dedikodulara önem vermediğimiz gibi, yapanları da kınıyor Allah’a havale ediyoruz. Bugün bizi, yarın aynı işi yapan arkadaşlarımızın batırıp çıkaranlara sadece esefle kınıyoruz. Biz işimize bakıyor, önümüze bakıyor, nasıl daha kaliteli, nasıl daha konforlu, nasıl daha rahat kullanışlı mekanlar yapar da insanlara sunarız diye çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Yaptığımız daireler bizim tarzımızı yansıtıyor

Gürsoylu Grup olarak yaptığımız daireler bizim tarzımızı yansıtıyor. Grubun inşaat sektörüne ben baktığım için, daire mimarileri de bana ait. Ben sadeliği seven teknik adamım. Yapılan binaların sonraki yıllardaki bakım giderlerini de düşünerek hareket ederim. Projelerimizde ferah ortamlar sunuyoruz. Yani dairelerin her noktasını kullanıyoruz. 100 adet daire yapılacak olan yere bunu daraltalım da 130-140 daire yapalım diye bir düşüncemiz yok. Her inşaatımız öncesinde sanki hiç yıkılmayacakmış gibi kaliteli bir ofis yapıyoruz. Bu işimize ve müşterimize verdiğimiz değerden kaynaklanıyor. Örnek dairelerimiz yapıyoruz. Eksiklerimiz görüyoruz. Bize gelen müşteri bu dairenin aynısı mı olacak sorusuna hep daha iyisi olacak, diyoruz ve bunun taahhüdünü veriyoruz.”

Gürsoylu Grup Ünye’de bir marka

Gürsoylu Grup’un marka haline geldiğini aktaran Gürsoylu Grup ortaklarından Makine Mühendisi Uğur Odabaşı, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Gürsoylu Grup, beş tane şirketten oluşan bir grup firması. Her alanında başarılı olmuş bir firma. Ünye bizim canımız. Ünye’de yaptığımız her şeyin güzel olmasını istiyoruz. Böylelikle Ünye’ye de güzellik katıyoruz. Bunun için de iyi proje yapmaya çalışıyoruz. Ortaklığımız 27 yıllık bir ortaklık. Ortaklığımız bir kardeşlik içerisinde geçiyor. Bölgede de bu birlikteliğimiz kıskanılıyor. Biz bir masada oturup düşünüyorsak bilin ki, yeni bir şey yapıyoruz demektir. Ünye’ye yeni hizmetler getiriyoruz demektir. Biz mutluyuz, insanları da mutlu etmekten mutluyuz. Bize güvenen müşterilerimize de tek tek teşekkür ediyoruz. Bizim için en önemli olan her şeyden önemlisi güven. Biz bu güveni sağladığımızı düşünüyoruz.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.