son haberler

Başsavcı Aladağ Göreve Başladı

Yayınlanma Tarihi: 15 Ağustos 2019 okunma

Başsavcı Aladağ Göreve Başladı
Gündem
0

Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Melih Aladağ görevine başladı.

Hakim ve Savcılar Kurulu (HSK) Yaz kararnamesinde Kars Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Soner Aygün’ün yerine İslahiye Cumhuriyet Başsavcısı Melih Aladağ atanmıştı. Aladağ bugün itibariyle görevine başladı.

Ünye’ye ilk kez geldiğini ve Ünye’nin güzel bir şehir olduğunu ifade eden Başsavcı Aladağ, “Ünye’ye daha önce gelmemiştim. Ancak gelmeden önce Ünye ile ilgili herkesten çok olumlu haberler aldım. Geldikten sonra da arayan kişiler çok şanslı olduğumu söylediler. O yüzden atandığım yerden memnunum. İnşallah güzel ve uyumlu bir şekilde görev süremizi tamamlayacağız” dedi.

Aslen İskenderunlu olan Başsavcı Aladağ (38), çalıştığı şehirlerle ilgili ise “Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2003 yılında mezun oldum. 2005 yılında İskenderun Hakim Adayı olarak göreve başladım. 2007 yılında Şanlıurfa Cumhuriyet Savcısı olarak atandım. Sırasıyla Şanlıurfa, Erzurum-Oltu, Mersin-Gülnar, Kastamonu-İnebolu’da çalıştıktan sonra İslahiye Başsavcısı olarak atandım. 4,5 yıl orada çalıştıktan sonra da 2019 yaz kararnamesi ile Ünye’ye atandım. 2 çocuk sahibiyim. Eşim de Ünye 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim olarak görev yapıyor” dedi.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.