son haberler

Büyükşehir’e Yol Teşekkürü!

Yayınlanma Tarihi: 19 Kasım 2018 okunma

Büyükşehir’e Yol Teşekkürü!
Gündem
0

Yeşilkent ile Çiğdem Mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda yapılan çalışmalar mahalleleri sevindirirken yapılan çalışmalardan memnun olan mahalleliler Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür etti.

Ünye’nin Yeşilkent Mahallesi ile Çiğdem Mahallelerini birbirine bağlayan ve aynı zamanda Ünye-Kumru geçiş güzergahı olan yolun 2 Km.’lik bölümünde Büyükşehir Belediyesi çalışma yaptı. 1987 yılında açılan ve hiç asfalt yüzü görmeyen yolda son olarak yaşanan sel nedeniyle büyük hasarlar oluşmuştu. Her iki mahallenin talebini dikkate alan Büyükşehir Belediyesi yolda yaptığı 15 günlük çalışmanın ardından vatandaşları çamurdan kurtardı. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmasından memnun olan mahalleli de Başkan Tekintaş’a teşekkür etti.

“Bu Yol Ziyan Olmasın!”

Vatandaşların Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş’tan bir de isteği oldu. Mahalle sakinlerinden Cevat Tandoğdu “bu yol 1987 yılında açıldı. Büyükşehir olana kadar tam teşekküllü çakılama dahi görmedi. Selden sonra hasar daha da fazla olurken Büyükşehir Belediyesi buraya ekip göndererek yolu yaptı. Ancak bu yolun  heba olmaması için kanal çalışması ile beton ya da asfalt çalışma yapılması gerekiyor. Ben Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Engin Tekintaş’a seslenmek istiyorum. Yapılan yol heba olmasın burayı beton ya da asfalt ile sağlamlaştıralım” diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Osman Dağdeviren ise “31 yıl önce yapılan yolda sıkıntılar yaşamaktaydık. Eskiden köy olan iki mahalleyi birbirine bağlayan bu yol aynı zamanda Ünye’den Kumru ilçesine geçiş güzergahıdır. Bu nedenle selden sonrada büyük zarar gören ve kullanılamaz hale gelen yolda yapılan çalışmalar bizi memnun etmiştir. Ancak biz Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Engin Tekintaş’ın burayı beton ya da asfalt ile buluşturacağına inanıyoruz. Bu yolun daha sağlam olması yol çilemizi de sona erdirecektir” dedi.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.