son haberler

CB Yardımcısı Oktay Ünye’de

Yayınlanma Tarihi: 9 Ağustos 2018 okunma

CB Yardımcısı Oktay Ünye’de
Gündem
0

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, gece yarısı Ordu’ya gelerek selden zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu. 

Oktay ilk olarak Ünye’ye geldi. Burada selden zarar gören ve yıkılan Cevizdere Köprüsünü inceleyen Oktay Kaymakam Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’dan bilgiler aldı.

‘DEVLET OLARAK NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ’

Oktay incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımızın geçmiş olsun dileklerini iletmek istiyorum. Böyle bir şey keşke olmasaydı, fakat çok yoğun bir yağış var. Ünye başta olmak üzere Fatsa, Perşembe ile Çaybaşı ilçelerinde etkili olan son yılların en etkili yağışlarından biri gerçekleşiyor. Gece geç saat olmasına rağmen yağışlar halen devam ediyor. Meteoroloji’den aldığımız bilgilere göre; yağışlar devam edecek. Gerekli tüm tedbirler alınmış durumda. Bazı yerlerde mahsur kalan vatandaşlarımız vardı. Bu vatandaşlarımızın tamamı mahsur kaldığı yerlerden kurtarılmış durumdadır. Hamdolsun herhangi bir can kaybı olmadı. Şu anda ameliyatta olan bir vatandaşımız var, kendisine acil şifalar diliyoruz. Vatandaşlarımız rahat olsunlar, biz devlet olarak her ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Oktay Ünye’nin ardından Fatsa ilçesine geçti.  İlk olarak Fatsa Organize Sanayi Bölgesindeki selden zarar gören bir yatırımcı fabrikayı ziyaret eden Oktay burada Organize Sanayi Müdürü Olgun Topkaya´dan zarar gören iş yerleri hakkında bilgiler aldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, daha sonra yine selden en çok etkilenen yerlerden biri olan Yalıköy Mahallesi’ne giderek incelemelerde bulundu. Oktay inceleme sonrası bir kahvehanede selden zarar gören vatandaşları dinleyerek ilgili birimleri zararları hakkında tespit yaptırarak not aldırdı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Fatsa´dan hiç bir açıklamada yapmadan ayrılarak Ordu´ya hareket etti. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve daire amirleri etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.