son haberler

Engellinin Sesini Ünye Belediyesi Duydu!

Yayınlanma Tarihi: 22 Kasım 2019 okunma

Engellinin Sesini Ünye Belediyesi Duydu!
Gündem
0

Ünye’nin Niksar Caddesi’nde kaldırımda engelli rampasının bulunmamasını sosyal medyadan dile getiren engellinin sesini Ünye Belediyesi duyarak çalışmalara başladı.

15 Temmuz Meydanı yanında bulunan kaldırımda engelli rampasının olmaması nedeniyle özellikle tekerlekli sandalye kullanan engellilere zor anlar yaşatıyordu. Bu sorunu Seher Lalegül Kızaklı sosyal medyadan “Buradan yetkili mercilere sesleniyorum; ne zamandır bu kaldırımın engelli rampa girişi yapılmadı. İnşaasının bitmesini bekledim belki ilgilenip yapılır diye lakin herhangi bir hareket yok. Benim gibi akülü araç kullananlar asfaltı kullanmak zorunda kalıyor. bu da oldukça tehlikeli, zaten asfalt yolları daracık, lütfen ilgili mercilere duyrulur. Çok rica ediyorum en kısa zamanda uygun şekilde yapılmasını arz ediyorum. Yer 15 Temmuz Meydanı giriş ve çıkış kaldırım yolu” sözleriyle duyurdu.

Kısa sürede duyarlı vatandaşlar ve gazeteciler tarafından paylaşılan bu soruna Ünye Belediyesi anında cevap verdi. Ünye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde engelli rampası yapılması için çalışmalara başladı. Kısa sürede tamamlanacağı öğrenilen rampanın Seher ve diğer engellilerin kullanımına sunulacağı ifade edildi.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.