son haberler

Kızılay Ünye Şubesi, Gençlik Kollarını Kurdu

Yayınlanma Tarihi: 16 Nisan 2021 okunma

Kızılay Ünye Şubesi, Gençlik Kollarını Kurdu
Gündem
0

Kızılay Ünye Şubesi Kadın kollarının ardından geçlik kollarında da oluşuma gitti. Yapılan değerlendirmelerde Genel Merkez tarafından 14 kişilik gençlik kollarının Başkanlığına Hakan Küçük getirildi.

“Kızılay Ünye’de Teşkilatlandı”

15 Temmuz Meydanı’nda düzenlenen basın açıklamasında konuşan Kızılay Ünye Şubesi Başkanı İsmet Küçükoğlu, “ Ünye Kızılay teşkilatı olarak Kadın kollarımızın ardından gençlik kollarımızın ataması yapıldı. Genel merkezimizin kararı ile Hakan Küçük kardeşimiz Kızılay Ünye Şubesi Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı. Kızılay demek gönüllü hareket etmek demek. Gönüllükte ise kadınlar ve gençler önemli rol oynuyor.  2019 yılında göreve gelmemizin ardından yönetim olarak çalışmalarımızı sürdürürken Kadın kollarımızın kurulma çalışmalarını tamamlamıştık. Gençlik Kollarımızın kurulmasının ardından da sahada daha etkili çalışmalar yürüteceğiz. Çalışmalarımız devam edecek. Kurulum çalışmaları devam eden Üniversite Kulübü çalışmalarımızı da üniversitelerimiz açılınca kuracağız ve Ünye’de teşkilatlanma çalışmaları tamamlanmış olacaktır. Ünyemiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

“İnanç Sancıyı, Kızılay Acıyı Dindirdir”

Kızılay Ünye Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Hakan Küçük ise “Kızılay bir yardım kuruluşudur. Savaşta ve barışta halkın karagün dostudur. Biz de bu ilkeyi göz önünde bulundurarak Ünyemizde yardıma muhtaç vatadaşlarımızın yanında olacağız. Ünye Kızılay Gençlik Kolları olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın gece gündüz demeden kapılarını çalarak Kızılay Gençlik Kolları ruhunu sofralarına taşıyacağız. Aynı zamanda gençlerimizle birlik ve beraberlik içinde çeşitli aktiviteler gerçekleştireceğiz. Bize bu görevi layık gören büyüklerime teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki inanç sancıyı, Kızılay acıyı dindirdir” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.