son haberler

Milletvekili Taşçı ve Başkanlar’dan TİMEF’e Ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 26 Şubat 2020 okunma

Milletvekili Taşçı ve Başkanlar’dan TİMEF’e Ziyaret
Gündem
0

Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan Ankara’da bulunan Tüm İletişim Medya Federasyonu (TİMEF) Genel Başkanı Şakir Gürel’i ziyaret etti.

Ankara’nın Çukurambar İlçesi’nde bulunan TİMEF’e giden Milletvekili Taşçı, Başkan Tavlı ile Başkan Argan TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel ile bir araya geldi. Gürel ziyarette TİMEF’in çalışmaları ve AB projeleri hakkında bilgi verirken ziyaretten duyduğu memnuniyeti “Sevgili dostlarım, hemşehrilerim Ordu Milketvekili Sn. Ergün Taşcı, Ünye Belediye Başkanı Sn. Hüseyin Tavlı, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Sn. Kenan Kenan Selim Argan’la sohbet ve istişarelerde bulunduk. Ziyaretleri ve paylaşımları için teşekkür ederiz” açıklamasıyla dile getirdi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ile Ankara ziyaretlerinde Ünye’nin önemli sorunlarını Meclis’teki temsilcimiz Ergün Taşçı başta olmak üzere siyasilerle görüşüp ilgili bakanlık birimlerine ilettiklerini ifade etti. Tavlı Ankara’dan müjdeli haberlerle Ünye’ye döneceklerini de sözlerine ekledi.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.