son haberler

Muhteşem Düğüne Geniş Katılım

Yayınlanma Tarihi: 1 Temmuz 2018 okunma

Muhteşem Düğüne Geniş Katılım
Gündem
0

Tolga Oral ve Eda Cora’nın dünya evine girdiği düğüne geniş katılım olurken Sanatçı Serkan Kaya genç çifler için sahne aldı.

Ünye’nin tanınmış ailelerinden Nuran ve İşadamı Ömer Oral’ın oğlu Tolga Oral ile yine Ünye’nin tanınmış ailelerinden Zehra ve Ahmet Cora’nın kızı Eda Cora 30 Haziran 2018 Cumartesi günü Ünye Acara Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Genç çiftin nikahını Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz kıyarken, şahitliklerini Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, İşadamları Sedat Peker, Recai Hamarat ve Ufuk Ateş yaptı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Kanunun bana tanıdığı yetkiye göre sizleri karı koca ilan ediyorum” dedi. Başkan Yılmaz evlilik cüzdanını genç çifte takdim etmesi için Sedat Peker’e verdi.

Genç çifti tebrik edip saadetler dileyen Sedat Peker evlilik cüzdanını konukların yoğun alkışları eşliğinde geline takdim etti. Nikah töreni sonrası Ünlü Türk Halk müziği sanatçısı Serkan Kaya sahne alarak davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Düğün törenine siyaset ve iş ve spor dünyasından önemli isimlerin katıldı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.