son haberler

Plansız Elektrik Kesintisi Öğrencileri Mağdur Etti

Yayınlanma Tarihi: 3 Mart 2021 okunma

Plansız Elektrik Kesintisi Öğrencileri Mağdur Etti
Gündem
0

Ünye’nin Ataköy Mahallesi’nde yürütülen elektrik tesis çalışması nedeniyle mahalleye elektrik verilemezken öğrencilerin ısınma sıkıntısı yaşadığı öğrenildi.

Ataköy Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 200 öğrenci kapasiteli okulun kalorifer sistemi  elektrikle çalışırken veliler, YEPAŞ tarafından planlı/plansız elektrik kesintisi yapılması nedeniyle çocuklarının mağdur olduğunu belirtti.

Mahallede sabah 08 ila akşam 16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanıyor. Bu saatler içerisinde okulda olan öğrenciler ise ısınma sorunu yaşıyor. Çalışmaların zamansız yapıldığını belirten veliler, “uzun süredir okullar kapalıydı. O süreçte yapılmayan tesis çalışmaları öğrencilerin okula başladığı zaman yapıldı. Bu duyarsızlığı ise çocuklarımız üşüyerek ödüyor. Kaloriferlerin sabah yandığını ancak tam ısınma sürecinde ise elektriklerin kesildiğini öğrendik. Bu bir günlük durum da değil, kaç gün süreceği de belli değil. Biz yavrularımızın hastalanmamasını istiyor, yetkililerin bu sorunumuzu çözmesini bekliyoruz” diye konuştular.

Kesintinin önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.