son haberler

STK’lardan Fatsa’daki Kan Bağışına Destek

Yayınlanma Tarihi: 12 Nisan 2021 okunma

STK’lardan Fatsa’daki Kan Bağışına Destek
Gündem
0

Ramazan öncesi Fatsa’da sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek kan bağışında bulundu.

Kızılay’ın kan bağışı konusunda çağrılarına kulak veren Fatsa sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek azalmakta olan kan stoğuna bir nebze olsun katkıda bulundu.

Kan bağışı için bir araya gelen Fatsa Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği, DASKUT Ordu Temsilciliği, Fatsa Emlakçılar Derneği, Kumrulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Anka Karate Derneği kan bağışı kampanyasına destek veririken  140 ünite kan toplanıldı.

Bir araya gelerek  Fatsa halkına, farkındalık oluşturmak üzere “Değerli Fatsa Halkı Bu Kampanya Sensiz Olmaz” diyerek üyelerini kan bağışına davet etti.

Kampanyaya Kızılay Genel Merkezi Raportörü Sayın Erdoğan Kısacık Kumru Kızılay Şube Sorumlusu Suat Evin, Çamaş Şube Sorumlusu Mehmet Derilmek, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Erol Başar, Korgan Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan ve Mali Müşavir Metin Pile de bu çağrıya kayıtsız kalmayarak destek verdi.

Bir ünite kan bağışı ile üç kişinin Hayatını kurtarılabildiğini anlatan Kızılay Genel Raportörü Erdoğan kısacık: “Fatsa’da sivil toplum faaliyeti yapan Fatsa Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği, DASKUT Ordu Temsilciliği, Fatsa Emlakçılar Derneği, Kumrulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Anka Karate Derneği ne bir araya gelerek Kızılay’a verilen destekten dolayı teşekkür etti. Kısacık; Fatsa’daki bu güzide derneklerimiz  gibi ülkemizin her noktasındaki sivil toplum kuruluşlarımızın desteğiyle gerçekleşecek kan bağış kampanyası ile ülkede ihtiyaç duyulan kan ihtiyacını karşılamak istiyoruz” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.