son haberler

Ünye Belediyesi’ne İki Araç!

Yayınlanma Tarihi: 14 Ocak 2020 okunma

Ünye Belediyesi’ne İki Araç!
Gündem
0

Ünye Belediyesi, bir greyder ve bir çöp kamyonunu araç parkına kazandırdı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan’ın yanı sıra birim amirleri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı törende iş makinalarının tanıtımı yapıldı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye Belediyesi’ne kazandırılan iş makinelerinin yanı sıra kırsalda beton yol yapımını hızlandırmak ve maliyeti düşürmek için bir iş makinesi daha alımı yapmak için girişimlerinin olduğunu söyledi.

“2180 Km. Yol Ağına 2’si yaşlı 3 Greyder Hizmet Ediyordu”

Başkan Tavlı açıklamasında “2019 yılından 2020 yılına geçtiğimiz süreçte malumunuz belediyemizin ekonomik olarak toparlanmasını sağlarken aynı zamanda ihtiyaçları noktasında da tespitlerimizi yaptık. Bunla ilgili gerekli iş ve işlemleri yürüterek bugün iki iş makinamızı belediyemize kazandırdık. Bizim yol ağımız kırsalda 2180 Km. Bu yollarda bakım gerektiren kısımlar mevcut bu nedenle belediyemizin araç parkında 3 greyderimizin ikisi yaş itibariyle ömrünü tamamlamış durumda. Diğer greyderimiz ise 9 yaşında. Geniş yol ağına sahip ilçemizin mahallelerine daha iyi hizmet etmek için yaptığımı görüşmeler sonucu Belediyer Birliği’nin destekleri ve Ünye Belediyemizin katkılarıyla iş makinasını Ünye’mize kazandırmış bulunmaktayız. Bundan sonra vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek yeni bir iş makinamız belediye araç parkımızda yer almış bulunmaktadır. Öte yandan kırsal mahallelerimizin de mahalle statüsüne geçmesinin ardından çöp hizmetlerini de yürütmek için çöp aracına ihtiyacımız vardı. Bunu da Ak Parti Genel Başkan Vekilimiz, Milletvekillerimiz ve Dışişleri Bakan Yardımcımızın destekleriyle çöp kamyonunu da araç parkımıza kazandırdık” dedi.

Beton Yol Yapımı Kolaylaşacak

Başkan Tavlı ayrıca “Şuanda çalışmasını yürüttüğümüz karmiks diye bir aracımız daha var. Bu aracımız da bulunduğu yerde kumu çakılı kendisi yerden alarak çimento ile karıştırarak harç yapıyor. Bu da beton yol çalışmalarında işlerimizi kolaylaştıracak. Adeta hazır beton santrali gibi çalışan bir aracımızı da ilçemize kazandıracağız. Kırsal mahallelerimizde beton yol çalışmalarımızı bu araç kolaylaştıracaktır. Tahmini 600 Bin TL olan bu aracımızı kısa sürede ilçemize kazandıracağız. Ben bu araçlarımızın Ünye’ye ve Ünye halkına hayırlı olsun. İnşallah güzel hizmetlere Ünyemizde devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.