son haberler

Ünye Jandarmanın Başarısı Belgelendi

Yayınlanma Tarihi: 16 Ağustos 2018 okunma

Ünye Jandarmanın Başarısı Belgelendi
Gündem
0

Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli 14 personel başarı belgesiyle ödüllendirildi. Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney “benim İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personeller arasında sahadan çalışan arkadaşlarımızın hiç birinden kurumun itibarını zedeleyecek, benim başımı öne eğdirecek hiç bir davranış ve harekette bulunulmamıştır. Bu da bizi gururlandırmıştır” dedi.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan başarılı personeli belge ile ödüllendirdi. Jandarma Komutanı Üsteğmen Esat Can Öztürk’ün de katıldığı belge töreninde Kaymakam Güney bir açıklama yaptı.

“Jandarma ve Emniyet Her Tedbiri Alıyor”

Güney açıklamasında “biz halkımızın güvenliğini, en baştan halkımızın kendi duyarlılığı ve tedbirleriyle alıyor olmakla birlikte jandarma ve emniyetimiz bozulan düzenin tesis edilmesi, suçluların yakalanması, yanlış yapanların kanun ve hukuk nezdinde hesabını vermesi için her türlü gayreti, faaliyeti gece gündüz demeden 24 saat esasına göre gerçekleştiriyorlar. Adaletin tesis edilmesi sadece suç işlendikten sonra değil asıl olarak suç işlemeden önce hukuk devletinin kendisini hissettirerek yanlış yaparsam bunun bir cezası vardır duruşuyla, mesajıyla tesis ediliyor” dedi.

“Gururumuz Oldunuz”

Kaymakam Güney ayrıca Ünye’de görev yaptığı süre içerisinde hiç bir jandarma personelinin kötü davranışını görmediği ve duymadığını belirterek “benim İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personeller arasında sahadan çalışan arkadaşlarımızın hiç birinden kurumun itibarını zedeleyecek, benim başımı öne eğdirecek hiç bir davranış ve harekette bulunulmamıştır. Bu da bizi gururlandırmıştır. Arkadaşlarımız taşıdığı şerefli üniformanın hakkını vermiştir. Üstlendiği bu önemli vazifenin ciddiyetini bilerek, o bilinçle çalışması bizi de mutlu etmiştir” dedi.

Geçmişte Jandarma personeli hakkında farklı duyumların da kulağına geldiğini ifade eden Kaymakam Güney, “geçmişte duyduklarımız bile bizim başımızı öne eğdiriyor. Ancak görev yaptığım süre içerisinde bu güne kadar hiçbir jandarma personelimiz başımızı öne eğdirmedi. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.