son haberler

Ünye Öz Diyarbakır Sofrası Aklandı

Yayınlanma Tarihi: 15 Ekim 2019 okunma

Ünye Öz Diyarbakır Sofrası Aklandı
Gündem
0

Ünye’de Doğu mutfağını Karadenizlilere sunan Öz Diyarbakır Sofrası’nın numuneleri temiz çıktı. Son dönemde özellikle sosyal medyada adı anılan firma, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın açıkladığı listede yer almadı. İşletme Sahibi Hamdin Öztürk, “alnımız ak, başımız dik” diyerek iftiraların asılsız olduğunu yineledi.

“Bu işletmede 300 Kişi Geçimini Sağlıyor”

Ünye’de 6 yıldır hizmet veren işletme Ünye ve çevre ilçelerden çok sayıda vatandaş tarafından tercih ediliyor. Öz Diyarbakır Sofrası’nın 30’un üzerinde çalışanı olduğunu söyleyen İşletme Sahibi Hamdin Öztürk, “yaklaşık 6 yıldır Ünye’de hizmet veriyoruz. Ünye başta olmak üzere Terme ve Fatsa’dan da çok sayıda müşterimiz var. İşyerimizde 30’un üzerinde çalışanımız var. Aileleriyle birlikte bu işletme 300 kişinin geçimini sağlıyor. Ürünlerimizi kaliteden ödün vermeden titiz bir araştırmanın ardından temin ediyoruz. Özellikle et ürünlerinde daha hassas davranıyoruz. Bu zamana kadar et ürünlerimizden hiçbir şikayetin gelmemesi hassasiyetimizin göstergesidir” dedi.

“Birileri Bizle Uğraşıyor”

Son dönemde sosyal medyadan kendilerine karşı karalama kampanyası başladığını ifade eden Öztürk, “sosyal medyadan kim ya da kimlerin olduğunu bilmediğimiz kişiler tarafından firmamıza çamur atılmaya başlandı. Ancak Tarım ve Orman Bakanlığının son açıkladığı listede adımızın olmaması kamuoyu vicdanında da bizim haklılığımızı ortay koydu. Bizim alnımız ak, başımız dik. Bu yaşananlar gösteriyor ki birileri bizle uğraşıyor. Biz her 15 günde bir numune veriyoruz. Kontrol altında tutulan bir işletmeyiz. Bölge halkına hizmet etmekten başka bir gayemiz yok. Bizi bilen müşterilerimiz bu süreçte de hep yanımızda oldu. Ben kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yaşanan sürecin kendilerini üzdüğünü belirten Öztürk, “bu süreci sakince bekledik. Tabi bu durum bizi üzdü ancak sonuç olarak aklandığımızı düşünüyorum. Bundan sonra da kaliteden ödün vermeden hizmetimize devam edecek” dedi.

Ünye Öz Diyarbakır Sofrası İşletmecisi Hamdin Öztürk ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığı’nın açıkladığı listede yer alan Altınordu İlçesi’nde hizmet veren Öz Diyarbakır Sofrası’nın kendi işletmeleriyle ilgili hiçbir bağının olmadığını da sözlerine ekledi.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.