son haberler

Ünye Yedaş’a Bilgi Atandı

Yayınlanma Tarihi: 16 Nisan 2019 okunma

Ünye Yedaş’a Bilgi Atandı
Gündem
0

Ünye YEDAŞ işletme Müdürü Ali Kemal Yılmaz’ın emekli olması ile birlikte 5 yıldır Fatsa YEDAŞ Müdürü olarak görev yapan Ünyeli Elektronik Mühendisi Niyazi Bilgi, Ünye YEDAŞ Müdürlüğü görevine  atanarak 15 Nisan 2019 Pazartesi günü göreve başladı.

Niyazi Bilgi Kimdir?

1982 yılında Ünye de dünyaya gelen Niyazi Bilgi, İlkokulu Ünye Kaledere ilkokulunda, Ortaokulu, babası Yaşar Bilgi’nin öğretmen olması sebebi ile tayin olduğu Yozgat’ta, lise öğrenimini Ünye Süper Lisesinde tamamladı.

Lise sonrası girdiği Üniversite sınavında kazandığı Dumlupınar Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünden 2006 yılında mezun olan Niyazi Bilgi 2007 yılında kısa dönem vatani görevini Ankara’da tamamladıktan sonra ilk iş hayatına Bursa İnegöl’de özel bir fabrikada mühendis olarak başladı.

Özel sektörde 1 yıl çalıştıktan sonra Elektrik dağıtım sektörüne geçiş yaparak Uludağ Elektrik Dağıtım A.S bünyesinde Balıkesir ili Edremit Elektrik Arıza Mühendisi olarak göreve başladığı Uludağ Elektrik Dağıtım A.S 3 yıl başarıyla görev yaptıktan sonra Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş’yi tercih ederek memleketi Ünye’ye dönüş yaptı. 2011–2014 yılları arası Ünye YEDAŞ İşletme Müdürlüğü’nde Dağıtım Şefi olarak başarılı hizmetlere imza atan Niyazi Bilgi, terfi ederek 2014 yılında Fatsa YEDAŞ İşletme Müdürü olarak göreve başladı.

Son 5 yıldır Fatsa YEDAŞ Müdürü olarak görev yapan Niyazi Bilgi, Ünye YEDAŞ işletme Müdürü Ali Kemal Yılmaz’ın emekli olması ile birlikte Ünye YEDAŞ Müdürü olarak göreve getirildi.

Bilgi Evli ve 2 çocuk sahibi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.